Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Ψυχικό!

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2018, 19:47
Συντάκτης:

Το MOVE IT σας πάει θερινό σινεμά. Επισκεπτόμαστε τους πανέμορφους κινηματογράφους της πόλης και σας τους παρουσιάζουμε καταγράφοντας τις εντυπώσεις μας.

Σε ένα στενό πλάι στην πολύβουη Λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί κανείς να βρεί το Cine Ψυχικό Classique, ένα θερινό σινεμά αγαπημένο στους κατοίκους των Βορείων Προαστίων. Ενώ βρίσκεται δίπλα στην πολυσύχναστη αγορά του Φάρου Ψυχικού, εμείς όταν ανεβήκαμε τα σκαλιά και βρεθήκαμε στον χώρο του σινεμά, αντίκρισαμε ένα μέρος που είναι καλά κρυμμένο από οποιονδήποτε θόρυβο (και κουνούπι γιατί ψεκάζουν τακτικά) που θυμίζει την μεγάλη πόλη.

Οι βολικές καρέκλες των τριών διαδρόμων του σινεμά, (αλλά και ο prive χώρος για τις μεγάλες παρέες) μας καλούν να συμμετέχουμε σε μία εμπειρία βασική για την ανθρώπινη φύση: να παρακολουθήσουμε μία ταινία στην μεγάλη οθόνη και να μπορέσουμε, για λίγο, να ξεχάσουμε τις έγνοιες μας. Το Cine Classique μας προσέφερε αυτήν την εμπειρία, και εμείς βρεθήκαμε σε μία δροσερή ταράτσα γεμάτη πράσινο, με πολλά όμορφα παρτέρια λουλουδιών να κοσμούν την βάση της μεγάλης οθόνης, γύρω από την οποία δεν υπήρχε καμία αφίσα διαφήμισης, πράγμα θετικό, καθώς δεν αποσυγκεντρωνόμασταν από τις γραμματοσειρές και τα σχέδια.

Επίσης, το μενού της καντίνας πληρεί τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού: σάντουιτς, πίτσα, εκπληκτικό σούσι, νάτσος και ποπ-κορν, μπύρες (δεν έχουμε δεί ξανά Βέλγικη Leffe σε θερινό), κρασιά, κοκτέιλ και αναψυκτικά. Σχετικά με την οπτικοακουστική του σινεμά, η ποιότητα της εικόνας αλλά και του ήχου ήταν εκπληκτική, και ο χώρος μπορεί να υποστηρίξει πλήρως μία ταινία γεμάτη με ειδικά εφέ, όπως το “Μετά την Καταιγίδα.” Είμαστε σίγουροι πως ακόμα και οι άπιστοι των θερινών (ξέρετε, αυτοί που υποστηρίζουν πως ταινίες με ειδικά εφέ ‘αξίζουν’ μόνο σε χειμερινούς κινηματογράφους) θα αλλαξοπιστούσαν.

Τέλος, με μία επίσκεψή σας στο Cine Classique θα συμβάλετε στην φιλανθρωπική οργάνωση Παιδικά Χωριά S.O.S., καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια διατίθεται σε αυτόν τον οργανισμό.

Λ. Κηφισίας 290 & Ν. Παρίτση 2, Νέο Ψυχικό

Πρώτη δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2018, 19:47
Ενημέρωση: 5 Ιουνίου 2022, 14:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos