Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Παράδεισος!

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2018, 15:24
Συντάκτης:

Είναι Δευτέρα βράδυ όταν μπαίνουμε στην αίθουσα του Cine Παράδεισος και με το που περνάμε το κατώφλι της νομίζουμε ότι είναι ξανά Σαββατοκύριακο. Δεν είναι μόνο ότι η αίθουσα είναι γεμάτη από κόσμο που χαλαρός περιμένει να ξεκινήσει η ταινία, είναι κυρίως πως στην όμορφη ταράτσα που στεγάζεται ο κινηματογράφος η βοή της πόλης χάνεται και τα προβλήματα μένουν πίσω.

Το Σινέ Παράδεισος που βρίσκεται στον Κορυδαλλό εγκαινιάστηκε πριν από 30 χρόνια από τον Τζουζέπε Τορνατόρε, σκηνοθέτη της ομώνυμης ταινίας και είναι μέλος του δικτύ Europa Cinemas φιλοξενώντας πληθώρα νέων κυκλοφοριών αλλά και αφιερωμάτων.

Στην κατάφυτη ταράτσα του μπορεί να απολαύσει κανείς την ταινία με πληθώρα σνακ από το κυλικείο, το οποίο διαθέτει ακόμα και κεφτεδάκια (!), ενώ ακόμα και τις πολύ ζεστές μέρες ο καύσωνας δεν το πιάνει καθώς αυτή μένει πάντα δροσερή. Το μυστικό της γοητείας του συγκεκριμένου κινηματογράφου φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, γι αυτό καλό θα ήταν να προσέλθετε σε αυτόν λίγο νωρίτερα για να αγοράσετε τα εισητήρια σας.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, για όσους από εμάς είμαστε ακόμα εγκλωβισμένοι στην πόλη και στην ρουτίνα της καθημερινότητας μας τα θερινά είναι μια από τις πιο εύκολες και ίσως η ομορφότερη, εντός πόλεως, απόδραση που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη γεμάτη από πανέμορφα θερινά και το Cine Παράδεισος είναι σίγουρα ένα από αυτά. Επισκεφτείτε το και πάρτε μια δόση κουράγιου έως ότου ξεκινήσουν και οι δικές σας καλοκαιρινές διακοπές.

Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός. Τηλ.: 2104960955. Εισιτήρια: Δευτ.-Πέμ. € 5,00, Παρ.-Κυρ. € 6,00, παιδικό € 5,00.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775