Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αμαρυλλίς!

Δημοσίευση: 13 Aug 2018, 19:03
Συντάκτης:

Είναι ένας από τους παλαιότερους κινηματογράφους της Αττικής, με την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του να καταγράφεται από το 1935.

Το καλοκαίρι του 2018 άλλαξε ιδιοκτησία και πλέον τον τρέχουν οι επιχειρηματίες που βρίσκονται ππίσως από την δημιουργία υπέροχων θερινών, όπως ο Φλοίσβος στην Μαρίνα Φλοίσβου, η Μπομπονιέρα στην Κηφισιά και η Αλίκη στην Δροσιά. Άνθρωποι που κατέχουν την τεχνογνωσία και διαθέτουν και το ανάλογο γούστο, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο προβολής, αλλά κυρίως καλαίσθητο και διόλου παράταιρο με την σινεφλική παράδοση του προκατόχου του.

Μάλιστα, βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Αγίας Παρασκευής, στην αρχή της Αγίου Ιωάννου, δίπλα στην πλατεία, κάτι που μεταφράζεται σε αμέτρητες λύσεις πριν και μετά την προβολή για μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης.

Το Cine Αμαρυλλίς σάς υποδέχεται με μια εσωτερική αυλή που φιλοξενεί τον ολόδροσο χώρο αναμονής με τραπεζάκια, γύρω από τα δέντρα, μια πραγματική όαση απόδρασης από την πολύβουη καθημερινότητα.

Η αίθουσα ξεκινά με έναν μεγάλο στεγασμένο χώρο με αρκετές θέσεις που λειτουργεί και ως ένας άτυπος εξώστης, ενώ στο ίδιο λίγο υπερυψωμένο επίπεδο η αριστερή πτέρυγα είναι στημένη με άνετους καναπέδες που προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ισότιμης χαλαρότητας. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι ντιζαϊνάτες και εξίσου άνετες με σωστές αποστάσεις και αρκετά τραπεζάκια ανάμεσά τους, αλλά και το παραδοσιακό χαλικάκι να τις συνοδεύει. Μεγάλη οθόνη πάνω σε σκηνή (άρα εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέαση από παντού), ψηφιακή προβολή με καθαρή εικόνα και Dolby digital 5.1 ήχος ολόγυρα στην ενδεδειγμένη ένταση.

Γούστο, μεράκι, γνώση, ευγένεια. Η ανακαινισμένη και ιδιαίτερα καλαίσθητη Αμαρυλλίδα αξίζει να γίνει στέκι.

Αγ. Ιωάννου 2, Αγ. Παρασκευή. Τηλ.: 2106010561. Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ. - παιδ. € 6,00. Κάθε Τρ. € 6,00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos