Δαναός Open Air Cinema στη Γιάλοβα Μεσσηνίας

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2023, 15:20
Συντάκτης:

"Όποιος φοβάται, παίρνει σκύλο, ή μένει σπίτι και κοιμάται..."

<a href="/nea/sinema-me-thea-agapimeno-therino-tis-thessalonikis-epistrefei/66638">Σινεμά Με Θέα. Το αγαπημένο θερινό της Θεσσαλονίκης επιστρέφει</a>ΣΧΕΤΙΚΑΣινεμά Με Θέα. Το αγαπημένο θερινό της Θεσσαλονίκης επιστρέφει

Ο Ηλίας Γεωργιόπουλος και η υπόλοιπη ομάδα που βρίσκονται πίσως από τον κινηματογράφο Δαναό και την θερινή αίθουσα Άνεσις στους Αμπελόκηπους, δεν φοβούνται και επενδύουν σε άλλη μια κίνηση δημιουργίας κινηματογραφικής αίθουσας, αυτή τη φορά στη Γιάλοβα Μεσσηνίας και το Costa Navarino. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλαν: 

Ο κινηματογράφος Δαναός, μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο του θεάματος και του πολιτισμού, λειτουργώντας τον ομώνυμο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ και τον θερινό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, δίνει νέο ραντεβού με τους λάτρεις του κινηματογράφου στην Γιάλοβα Μεσσηνίας με την ίδρυση του Danaos Open Air Cinema. Ο θερινός κινηματογράφος Danaos Open Air Cinema θα λειτουργήσει την 1η Ιουλίου μέσα στο νέο διαδραστικό και πολυπολιτισμικό χώρο, Navarino Agora - Costa Navarino. Αυτός ο νέος μικρόκοσμος εμπειριών, βρίσκεται στην περιοχή Navarino Waterfront και συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια, street food, θερινό σινεμά και είναι προσβάσιμος για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ο θερινός κινηματογράφος Danaos Open Air Cinema είναι ο πρώτος υπαίθριος κινηματογράφος στην περιοχή, προσθέτοντας μια νέα επιλογή ψυχαγωγίας και υπόσχοντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία κάτω από τα αστέρια του Μεσσηνιακού ουρανού. Στον νέο θερινό κινηματογράφο Danaos Open Air Cinema, οι θεατές θα απολαύσουν πρεμιέρες πολύ-αναμενόμενων ταινιών, παιδικές προβολές καθώς και επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων, και όχι μόνο. Ο κινηματογράφος διαθέτει άνετα καθίσματα, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ήχου και εικόνας καθώς και κυλικείο με ρέσκα ποπ κορν, ζεστά νάτσος και δροσερά κοκτέιλ και μπύρες.

Το Danaos Open Air Cinema ξεκινά τις προβολές του το Σάββατο 1η Ιουλίου με το «O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» του Τζέιμς Μάνγκολντ.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο σάιτ του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos