Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.

Στο animation «Ευχή» (Wish) η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Ακούγονται: Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk. Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται: Ερασµία Μαρκίδη, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίνα Μαζάνη, Κώστας Δαρλάσης, Τάνια Παλαιολόγου, Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πάρις Παρασκευάδης, Γιάννης Λάφης, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Δανάη Τσούµου.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Νοε. 2023, 01:56
Ενημέρωση: 30 Νοε. 2023, 01:33
Τίτλος:
Wish
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Νοεμβρίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
16 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos