Εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας μιας sci-fi περιπέτειας με A.I. ρομπότ που προσπαθεί να θυμίσει Blade Runner, μόνο που φυσικά οι συγκρίσεις με το αριστούργημα του Ρίντλεϊ Σκοτ σταματούν στην ανάγνωση της περίληψης. 

Ασύλληπτα κακοπαιγμένο (καλά, ο Τόμας Τζέιν είναι σεσημασμένα ατάλαντος, ο Μπρους Ουίλις όμως πόσα γραμμάτια χρωστάει και που, ώστε να δεχθεί να παίξει εδώ και με αυτόν τον τρόπο;), αφόρητα προχειροφτιαγμένο, εξοργιστικά χοντροκομμένα εκτελεσμένο, το φιλμ του μπιμουβά σκηνοθέτη δευτεροκλασσάτων περιπετειών Mπράιαν Μίλερ (The prince, Officer down, The house of the rising sun), είναι ακλόνητο φαβορί για τα Χρυσά Βατόμουρα του 2016.

Προσοχή, μη σας ξεγελάσει το τρέιλερ...

Υπόθεση:
Ο Τζούλιαν Μάικλς (Μπρους Γουίλις), έχει σχεδιάσει τον απόλυτο προορισμό: το VICE, όπου τα πάντα είναι δυνατά και οι πελάτες μπορούν να εκπληρώσουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους. Οι τεχνητοί κάτοικοι δείχνουν και σκέφτονται σαν αληθινοί άνθρωποι. Όταν μία από αυτούς (Άμπιρ Τσίλντερς) μαθαίνει την αλήθεια κι αποδρά, βρίσκει τον εαυτό της ανάμεσα στα πυρά των απεσταλμένων του Τζούλιαν, κι ενός αστυνομικού (Τόμας Τζέιν), ο οποίος έχει θέσει σκοπό της ζωής του να κλείσει το Vice για πάντα και να βάλει ένα τέλος στη βία.    

 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Μαΐου 2015, 03:59
Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2015, 15:42
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Vice (Vice: Η πόλη της βίας)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
7 Μαϊου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos