Σύνοψη: Βρισκόμενη εν μέσω μιας αποτυχημένης σχέσης, αδιάφορων σπουδών και οικονομικών προβλημάτων, η πεισματάρα φοιτήτρια κλωστοϋφαντουργίας Ιρίνα, αποφασίζει να δεχτεί μια πρόταση για καλοκαιρινή εργασία στο απομονωμένο αλλά αυτάρκες χωριό Κυρσύα. Ενώ η Ιρίνα καταφέρνει να βρει τα πατήματά της και αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή στη μέση του απέραντου δάσους, οι εκ πρώτης όψεως άκακοι αλλά ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του χωριού, αποκαλύπτουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Άποψη: Mια συγκλονιστικά κακή ταινία, ένα κατασκεύασμα που ξεχειλώνει (τις αντοχές του άτυχου θεατή) και τα όρια του ερασιτεχνισμού, σε βαθμό που οποιοσδήποτε ευσυνείδητος πρωτοετής μαθητής σχολής σκηνοθεσίας, είναι μαθηματικά βέβαια ότι θα ντρεπόταν να την δείξει στον καθηγητή του σαν πρώτη "δημιουργία".

Μια ατυχέστατη προσπάθεια wannabe θρίλερ παγανιστικού τρόμου που προκαλεί πνιχτά χαχανητά, ενώ στην απειροελάχιστη περίπτωση που τρολάρει, οδηγεί στη θλίψη.

Πραγματικά δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στα μάτια σου: πόσο εξωπραγματικά κάκιστες είναι οι ερμηνείες ανεξαιρέτως όλου του καστ (με χειρότερη όλων την πρωταγωνίστρια), πόσο παιδαριώδες και ανεγκέφαλα παράλογο είναι το σενάριο και πόσο κακοστημένο και άγαρμπα μονταρισμένο είναι το φιλμ στο σύνολό του.

Με μεγάλη διαφορά το Χρυσό Βατόμουρο της φετινής κινηματογραφικής σεζόν και ο μόνος λόγος που παίρνει μισό στα πέντε είναι διότι από κατασκευαστικό λάθος δεν υπάρχει τετραγωνάκι στην βαθμολογία, το οποίο υπόσχομαι να διορθώσω άμεσα, καθώς για τέτοιες ταινίες μοιάζει να εφευρέθηκε. 

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2018, 05:45
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Tuftland (Kyrsya)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
22 Νοεμβρίου 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The devil and the father Amorth

The devil and the father Amorth

Σύνοψη: Ο σκηνοθέτης του εμβληματικού “The exorcist”, 45 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του,...
16 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680