Κατασκοπική/αντιτρομοκρατική/προπαγανδιστική περιπέτεια του σωρού, με την Μίλα Γιόβοβιτς να προσπαθεί να πλασαριστεί σαν θηλυκή James Bond και να προκαλεί μειδιάματα και τον πρώην James Bond, Πιρς Μπρόσναν, να προσθέτει σχεδόν με σχολαστικότητα, άλλον έναν κρίκο στην εντελώς αδιάφορη (με ελάχιστες εξαιρέσεις) καριέρα που ακολουθεί μετά το Die Another Day/2002.

O Τζέιμς Μακ Τιγκ (που όπως φαίνεται το V for Vendetta δεν θα το ξεπεράσει ποτέ και θα στοιχειώνει την μετέπειτα καριέρα του με αναγκαστικές συγκρίσεις...) στήνει μια -έστω- σχετικά καλοστημένη συρραφή όλων (μα όλων) των κλισέ που έχουμε χορτάσει κατά καιρούς από αντίστοιχα φιλμ, με γνωστούς ηθοποιούς που εκπληρώνουν με επαγγελματισμό αλλά ανέμπνευστα τους συμπληρωματικούς ρόλους που τους έχουν δοθεί και με αδιάφορες low budget σκηνές δράσης.

Υπόθεση:

Μια υπάλληλος του Υπ. Εξωτερικών διορίζεται στην Αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο όταν όλη της η ομάδα συνεργατών σκοτώνεται από μια έκρηξη βόμβας. Η ίδια γίνεται στόχος εκτελεστών και βρίσκεται παγιδευμένη για εγκλήματα που δεν έχει κάνει. Θα ακολουθήσει ένας αγώνας επιβίωσης, δικαίωσης αλλά και προσπάθειας να αποτρέψει μια καταστροφική επίθεση που θα λάβει χώρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2015, 13:42
Ενημέρωση: 18 Ιουνίου 2015, 14:47
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Survivor (Καταδίωξη σε δύο ηπείρους)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos