Σύνοψη: Η Aurore (Ariane Labed) και η Marine (Soko) επιστρέφουν από μία στρατιωτική αποστολή στο Αφγανιστάν, κάνοντας μια ενδιάμεση στάση σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου. Εκεί, ανάμεσα στους τουρίστες που παραθερίζουν, έχουν στη διάθεση τους τρεις μέρες για να αποσυμπιεστούν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που φιλοδοξεί να ανακουφίσει τη στρατιωτική μονάδα από τις εμπειρίες του πολέμου. Όμως, δεν είναι εύκολο να ξεχάσουν τη μάχη και να αφήσουν τη βία πίσω τους.

Νέα ταινία:The stopover

Άποψη: Ένα αργόσυρτο, σχεδόν κυριολεκτικά βαρετό κοινωνικό μελοψυχόδραμα που πολύ θα ήθελε να θυμίσει "Hurt Locker" ή "Zero Dark Thirty", αλλά δεν ακουμπάει ούτε ξυστά, ενώ όταν προσπαθεί κάπως να μιμηθεί την ατμόσφαιρα θρίλερ, το κάνει με τρόπο άγαρμπο και κουραστικό.

Νέα ταινία:The stopover

Η ερμηνεία της Λαμπέντ είναι μεν αρκετά καλή (αν και κινδινεύει να παγιδευτεί σε λανθιμικές μανιέρες), έρχεται όμως η φεμινιστική καρρικατούρα της Σοκό να προσφέρει απλόχερα μειδιάματα μείγματος εκνευρισμού και γέλιου και να βομβαρδίσει τα θεμέλια μιας ταινίας με διακοσμητικούς δεύτερους ρόλους που τουλάχιστον δεν εκπίπτει σε μεγαλόσχημες εξαγγελίες. Δεν προσφέρει όμως και σχεδόν τίποτα, συμβαίνουν ελάχιστα, βασιλεύει η πλήξη.

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Νοε. 2016, 19:24
Ενημέρωση: 24 Νοε. 2016, 13:53
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The stopover (Γυρίζοντας τον κόσμο)
Είδος: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
102
Εταιρία διανομής: 
Release: 
17 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one gets out alive

No one gets out alive

Θα το βρείτε: Netflix

Συνοψη: Νεαρή Μεξικάνα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο παγωμένο Κλίβελαντ. Για κακή της...
5 ώρες
Campari και Fellini forward

Campari και Fellini forward

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας...
5 ώρες