Στο τέλος του τούνελ

Στο τέλος του τούνελ

Σύνοψη: Ο Χοακίν είναι παγιδευμένος στο ίδιο του το σπίτι, μετά από ένα ατύχημα που τον άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η δύσκολη οικονομική του κατάσταση, τον αναγκάζει να νοικιάσει ένα δωμάτιο του σπιτιού του. Η άβολη συνύπαρξη του με τη νέα του συγκάτοικο μετατρέπεται σιγά σιγά σε φιλία κι ερωτικό ενδιαφέρον, έως ότου ο Χοακίν ανακαλύψει ότι εκείνη βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο. Μαζί με τους συνεργάτες της είχαν οργανώσει το τέλειο έγκλημα, έως ότου ο Χοακίν αποφάσισε να παρέμβει…

Άποψη: Φιλότιμο θρίλερ που εξελίσσεται με ικανοποιητικό σασπένς και εμφανώς "κλείνει το μάτι" στο "Rear Window" του Άλφρεντ Χίτσκοκ, μόνο που για να το πετύχει χρησιμοποιεί πολλές αρκετά αναληθοφανείς και τραβηγμένες ανατροπές, οι οποίες τελικά το βαρυφορτώνουν και μάλλον αποπροσανατολίζουν σε σχέση με ένα πιο καθαρό storyline που μάλλον θα όφειλε να είχε. 

Πάντως, μπορεί κάπου να μπουκώνει και να χάνει τον ρυθμό του όταν δοκιμάζει να ανακατέψει οικογενειακό δράμα με heist movie, αλλά τελικά γνωρίζει και σέβεται τους κανόνες του είδους, δίχως πάντως να έχει να πρεοτείνει κάτι φρέσκο. Πρόκειται για ένα αξιοπρεπές αναμάσημα.

Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2017, 15:13
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Στο τέλος του τούνελ (Al Final del Túnel)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
120
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The old guard

The old guard

Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την Ανδρομάχη από τη Σκυθία, μια αθάνατη πολεμίστρια η οποία ηγείται μιας...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724