Στο τέλος του τούνελ

Στο τέλος του τούνελ

Σύνοψη: Ο Χοακίν είναι παγιδευμένος στο ίδιο του το σπίτι, μετά από ένα ατύχημα που τον άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η δύσκολη οικονομική του κατάσταση, τον αναγκάζει να νοικιάσει ένα δωμάτιο του σπιτιού του. Η άβολη συνύπαρξη του με τη νέα του συγκάτοικο μετατρέπεται σιγά σιγά σε φιλία κι ερωτικό ενδιαφέρον, έως ότου ο Χοακίν ανακαλύψει ότι εκείνη βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο. Μαζί με τους συνεργάτες της είχαν οργανώσει το τέλειο έγκλημα, έως ότου ο Χοακίν αποφάσισε να παρέμβει…

Άποψη: Φιλότιμο θρίλερ που εξελίσσεται με ικανοποιητικό σασπένς και εμφανώς "κλείνει το μάτι" στο "Rear Window" του Άλφρεντ Χίτσκοκ, μόνο που για να το πετύχει χρησιμοποιεί πολλές αρκετά αναληθοφανείς και τραβηγμένες ανατροπές, οι οποίες τελικά το βαρυφορτώνουν και μάλλον αποπροσανατολίζουν σε σχέση με ένα πιο καθαρό storyline που μάλλον θα όφειλε να είχε. 

Πάντως, μπορεί κάπου να μπουκώνει και να χάνει τον ρυθμό του όταν δοκιμάζει να ανακατέψει οικογενειακό δράμα με heist movie, αλλά τελικά γνωρίζει και σέβεται τους κανόνες του είδους, δίχως πάντως να έχει να πρεοτείνει κάτι φρέσκο. Πρόκειται για ένα αξιοπρεπές αναμάσημα.

Πρώτη δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2017, 15:13
Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2017, 12:26
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Στο τέλος του τούνελ (Al Final del Túnel)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
120
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456