Στη βόρεια Γαλλία, η Ζουλιέτ μεγαλώνει μόνη, μαζί με τον πατέρα της, βετεράνο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Παθιασμένη με το τραγούδι και την μουσική, η μοναχική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν μάγο που της υπόσχεται πως τα πορφυρά πανιά θα την πάρουν μια μέρα μακριά από το χωριό της κι έκτοτε η Ζουλιέτ δεν παύει να πιστεύει στην εκπλήρωση αυτής της προφητείας.

Από τον σκηνοθέτη του «Μάρτιν Ίντεν».

Αρχικά, ο Πιέτρο Μαρτσέλο δεν είχε την παραμικρή  πρόθεση να διασκευάσει το ομώνυμο βιβλίο του Αλεξάντερ Γκριν. Αυτό συνέβη ύστερα από παρότρυνση του παραγωγού Σαρλ Γκιλιμπέρ που τού πρότεινε να το διαβάσει. Αμέσως, δύο στοιχεία κέντρισαν το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη. Το πρώτο ήταν η σχέση πατέρα και κόρης, ο δεσμός που αναπτύσσεται ύστερα από τον θάνατο της μητέρας. Το δεύτερο ήταν η εκτεταμένη οικογένεια που σχηματίζεται και στηρίζει τον πατέρα, ύστερα από τον χαμό της συζύγου του. «Ήταν αρκετά αναπάντεχο και το βρήκα πολύ σύγχρονο. Υπήρχε η προοπτική δημιουργίας μιας μικρής μητριαρχικής κοινότητας κοινωνικών απόκληρων», αναφέρει ο Μαρτσέλο.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2023, 02:54
Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023, 00:28
Τίτλος:
Σκάρλετ
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Μαρτίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos