Σύνοψη: Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον στοιχειώσει και να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει…

Άποψη: Nαι μεν αυτή "η νέα πραγματικότητα, δεν είναι αυτό που δείχνει", αλλά μην φανταστείτε ότι είναι κάτι συναρπαστικό. Για την ακρίβεια η ανατροπή που συμβαίνει κατά την διάρκεια του "Serenity" είναι τόσο γεια σου και ξεκούδουνη που ενδέχεται να φάτε το ξενέρωμα της ζωής σας. O Στίβεν Νάιτ που σκηνοθετεί και γράφει (υπεύθυνος για τα σενάρια στα Peaky Blinders, Taboo, Eastern Promises, Locke, Allied, The girl in the spider's web, μεταξύ άλλων), μάλλον χάλασε η πυξίδα του σε αυτό εδώ και στην προσπάθειά του να εκπλήξει, καταφέρνει μάλλον εντελώς το αντίθετο, σε βαθμό που θα ευχόσουν αυτό το ρουτινιάρικο, προβλέψιμο και γεμάτο κλισέ ερωτικό θρίλερ να συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο μέχρι τέλους.

Προσθέστε και τις διεκπεραιωτικές σχεδόν βαριεστημένες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που ολοκληρώνουν το παζλ της μεγάλης απογοήτευσης.

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2019, 21:39
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Serenity (Το νησί της αποπλάνησης)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
106
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Ιανουαρίου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Harriet

Harriet

Σύνοψη: Η ζωή της εμβληματικής Χάριετ Τάμπμαν, μιας πρώην σκλάβας που κατάφερε να δραπετεύσει...
4 λεπτά
Lean on Pete

Lean on Pete

Σύνοψη: Ο δεκαπεντάχρονος Charley φθάνει στο Portland μαζί με τον πατέρα του,  ελπίζοντας σε...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
42600
Tanweer
41654
Tulip
22569
Feelgood
11878
Village
11800