Σύνοψη: Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον στοιχειώσει και να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει…

Άποψη: Nαι μεν αυτή "η νέα πραγματικότητα, δεν είναι αυτό που δείχνει", αλλά μην φανταστείτε ότι είναι κάτι συναρπαστικό. Για την ακρίβεια η ανατροπή που συμβαίνει κατά την διάρκεια του "Serenity" είναι τόσο γεια σου και ξεκούδουνη που ενδέχεται να φάτε το ξενέρωμα της ζωής σας. O Στίβεν Νάιτ που σκηνοθετεί και γράφει (υπεύθυνος για τα σενάρια στα Peaky Blinders, Taboo, Eastern Promises, Locke, Allied, The girl in the spider's web, μεταξύ άλλων), μάλλον χάλασε η πυξίδα του σε αυτό εδώ και στην προσπάθειά του να εκπλήξει, καταφέρνει μάλλον εντελώς το αντίθετο, σε βαθμό που θα ευχόσουν αυτό το ρουτινιάρικο, προβλέψιμο και γεμάτο κλισέ ερωτικό θρίλερ να συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο μέχρι τέλους.

Προσθέστε και τις διεκπεραιωτικές σχεδόν βαριεστημένες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που ολοκληρώνουν το παζλ της μεγάλης απογοήτευσης.

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2019, 21:39
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Serenity (Το νησί της αποπλάνησης)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
106
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Ιανουαρίου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Kung Fury

Από το 2015 υπάρχει στο YouTube η 30λεπτη ταινία "Kung Fury", ένας φόρος τιμής...
13 ώρες

The Last Black Man in San Francisco

Σύνοψη: Ο Jimmie Fails και ο Montgomery Allen είναι δύο αφροαμερικανοί φίλοι που ζουν...
13 ώρες

"Undone": Οι δημιουργοί του Bojack Horseman ξαναχτυπούν

Για το BoJack Horseman δεν χρειάζονται πλέον πολλές συστάσεις. Όσοι έχουν παρακολουθήσει το animated...
14 ώρες