The secret life of pets

the secret life of pets - κριτική ταινίας

Μα επιτέλους, τι κάνουν οι άνθρωποι όλη μέρα και λείπουν από το σπίτι; Αυτή η απορία βασανίζει τον Μαξ (η φωνή του χαρίζεται στα αγγλικά από τον Louis C. K.) ένα τεριέ που υπερλατρεύει την αφεντικίνα του, Κέιτι, η οποία κάθε μέρα φεύγει για τη δουλειά της και τον αφήνει μοναχό! Χμμ, όχι ακριβώς μοναχό βέβαια αφού πάνω κάτι δεξιά αριστερά, στα υπόλοιπα διαμερίσματα, όλο και κάποιο κατοικίδιο ζωάκι υπάρχει που όταν μένει μόνο του ξεκινά τη δική του ζωή. Η ζωή, όμως, του Μαξ πρόκειται να ταραχθεί όταν η Κέιτι αποφασίζει να φέρει ένα νέο πρόσωπο(!), τον Duke, ένα νέο σκυλί που αποφασίζει να σώσει και να υιοθετήσει. Και έτσι ξεκινούν οι περιπέτειες.

Το The secret life of pets δεν είναι κάτι άλλο παρά η αποκάλυψη της ‘μυστικής’ αυτής ζωής των κατοικίδιων μας. Εσείς είστε σίγουροι τι κάνουν τα ζωάκια σας όσο λείπετε από το σπίτι; Γιατί τα Νεοϋορκέζικα πλάσματα που θα δείτε στις οθόνες σας μπλέκουν σε καυγάδες και περιπέτειες, χάνουν τον δρόμο του γυρισμού και στο μεταξύ αρχίζουν να συναγελάζονται και με τον υπό-κοσμο! Άλλα οργανώνουν βέβαια πάρτυ, άλλα ομάδα διάσωσης. Και όλα αυτά κάτω από τη μύτη των αφεντικών τους και πάνω από όλα με γερή δόση χιούμορ και φρενηρών στιγμών.

Εν ολίγης, το the secret life of pets είναι ένα ευχάριστο animation για μικρούς και μεγάλους• θα γελάσετε, θα περάσετε μια ευχάριστη βραδιά αλλά εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν είναι και καμιά αξιομνημόνευτη επιτυχία που θα αναγορευτεί κάποτε σε old-time-classic καρτούν. Δεν πλησιάζει στα επίπεδα του Toy Story ή του Ψάχνοντας τον Νέμο!

Σύνοψη: Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο;

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Aug 2016, 12:17
Ενημέρωση: 25 Aug 2016, 13:19
Τίτλος:
The secret life of pets (Μπάτε σκύλοι αλέστε)
Έτος: 
Διάρκεια: 
87
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ