Σύνοψη: Μην μπορώντας να ξεπεράσει τον θάνατο της κόρης του, ο ντετέκτιβ Μπόιντ (Κόουλ Χάουζερ) ταξιδεύει από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη στα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, που σκοτώνει τα θύματα του με μία απάνθρωπη και αποτρόπαια τελετουργία μαύρης μαγείας.

Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο καθηγητής Μάκλς (Μόργκαν Φρίμαν), ένας ανθρωπολόγος που κρύβει ένα ανείπωτο μυστικό.

Η γραμμή ανάμεσα στη λογική και την παράνοια λεπταίνει καθώς ο Μπόιντ βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στον κόσμο του νοσηρού δολοφόνου.

Γραμμένο στο πόδι με μια συρραφή πολλών απλοϊκών κλισέ του είδους και αδιανόητα κακοσκηνοθετημένο και μονταρισμένο, το φιλμ του Τζορτζ Γκάλο, είνια μάλλον με μεγάλη διαφορά, ένα από τα χειρότερα θρίλερ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και είναι απορίας άξιο πρως βρήκε τον δρόμο για τις αίθουσες και όχι για Straight To Dvd όπως το λέγαμε παλιά. Μάλλον η παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν αποτελεί τον (μοναδικό) κράχτη, είναι όπως απορίας άξιο πως ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός συνεργάζεται (για 3η φορά παρακαλώ) με τον κύριο που σκηνοθετεί. Πρέπει να είναι είτε οικογενειακοί φίλοι, είτε κολλητοί, ή ίσως να του χρωστάει. Δεν εξηγείται διαφορετικά. 

Ειδικά οι σκηνές ξύλου και καταδίωξης, είναι λες και τις τράβηξε κάποιος πρωτοετής φοιτητής σχολής και μάλιστα όχι από τους καν μέτριους. 

Η ταινία με δυσκολία παρακολουθείται. 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2023, 17:02
Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2023, 00:35
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The ritual killer (Τελετουργία θανάτου)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
92
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Μαρτίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos