Η πολύμηνη σχέση της Γκρέις με τον Άλεξ ολοκληρώνεται με μια γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού. Η εκκεντρική οικογένεια του Άλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Άλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα. 

Σαν ένα sidekick στο "Τρέξε!" του Τζόρνταν Πιλ (χωρις την ρατσιστική παράμετρο), το "Είσαι έτοιμος;" προσπαθεί να διασκεδάσει διακωμωδώντας (όσο μπορεί τέλος πάντων) το σπλάτερ τρόμου, το οποίο μπολιάζει με στοιχεία μαύρης κωμωδίας και πολιτικής κριτικής/σάτιρσας και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνει, αν και άνισο.

Μπορεί να μην απογειώνεται ποτέ και να μην καταφέρνει να απαγκιστρωθεί από τα κλισέ του είδους και ορισμένους γραφικούς συμπληρωματικούς χαρακτήρες (όπως την γιαγιά με την κακιασμένη έκφραση), αλλά είναι αρκετά τολμηρό, στροφάρει και η ανερχόμενη Αυστραλέζα πρωταγωνίστριά του Σαμάρα Γουίβινγκ (που μάθαμε πέρυσι στα Babysitter & Picnic at Hanging Rock) που φέρνει και αρκετά στην συμπατριώτισσά της Μαργκό Ρόμπι, κυριολεκτικά λάμπει, γράφει υπέροχα στον φακό και διαθέτει σε αφθονία τσαγανό και ταμπεραμέντο για να ξεχωρίσει πετσοκόβοντας με χάρη και class τους αντιπάλους της.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2019, 22:11
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2019, 15:13
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Ready or not (Είσαι έτοιμος;)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Last looks

Last looks

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Ο Charlie Waldo πρώην αστυνομικός, ζει στη φύση με το κοτοπουλακι του μαζεύοντας...
4 ώρες
Senior year

Senior year

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Πριν από είκοσι χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα...
6 ώρες