Σύνοψη: Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό, όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

Άποψη: Για όσους νόμισαν ότι το προπέρσινο "Fantastic Four" ήταν (μαζί με το "Green Lantern") η χειρότερη μεταφορά ιστορίας σούπερ ηρώων στην μεγάλ οθόνη, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, διότι μόλις βρέθηκε ισχυρότατος ανταγωνιστής. 

Κάπου μεταξύ παιδικών Transformers και X-men καρρικατούρα, το Power Rangers είναι ένα κακογραμμένο εξαντλητικό πανδαιμόνιο μέτριων ειδικών εφέ, με εφηβικής συλλογιστικής κλισεδιαρισμένες πατέντες και ερμηνείες θεατρικής παράστασης γυμνασιακού επιπέδου.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2017, 15:23
Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2017, 06:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Power Rangers (Power Rangers)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
124
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Xtremo

Xtremo

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Πρώην μπράβος επιστρέφει πιο βιδωμένος απο ποτέ μετά απο προδοσία του 'αδερφού' του,...
7 ώρες
Oslo

Oslo

Θα το βρείτε: Vodafone TV

Σύνοψη: Με τη διαμάχη μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ να μαίνεται,  ο Terje Rød-Larsen και...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
5793
Feelgood
5213
Tanweer
4616