Σύνοψη: Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό, όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

Άποψη: Για όσους νόμισαν ότι το προπέρσινο "Fantastic Four" ήταν (μαζί με το "Green Lantern") η χειρότερη μεταφορά ιστορίας σούπερ ηρώων στην μεγάλ οθόνη, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, διότι μόλις βρέθηκε ισχυρότατος ανταγωνιστής. 

Κάπου μεταξύ παιδικών Transformers και X-men καρρικατούρα, το Power Rangers είναι ένα κακογραμμένο εξαντλητικό πανδαιμόνιο μέτριων ειδικών εφέ, με εφηβικής συλλογιστικής κλισεδιαρισμένες πατέντες και ερμηνείες θεατρικής παράστασης γυμνασιακού επιπέδου.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2017, 15:23
Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2017, 06:07
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Power Rangers (Power Rangers)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
124
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos