Ούτε καν σε εβηφικό, αλλά σε προεφηβικό κοινό, απευθύνεται τούτη η παιδικο-εφηβική road movie "μυστηρίου". Και αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό, αν δεν μιλούσαμε για ένα τερματισμένα απλοϊκό και κλισεδιαρισμένο φιλμ, με ατάλαντο πρωταγωνιστικό δίδυμο, χωρίς υποψία χημείας μεταξύ τους, εντελώς κοινότοπη πλοκή, αυθαίρετη παράθεση σεναριακών απιθανοτήτων και ένα τέλος "πλάκα μας κάνετε;".

Βασισμένο σε best seller του Τζον Γκριν, ευτυχώς δεν είναι μεν δακρύβρεκτο και μελοδραματικό σαν το -προηγούμενό του- "The fault in our stars", αλλά υστερεί εμφανώς σε όλα τα υπόλοιπα και δύσκολα μπορώ να φανταστώ να το παρακολουθεί μέχρι τέλους οποιοσδήποτε άνω των 13 ετών. 

Και εννοείται φυσικά ότι πρόκειται για miscast η παρουσία της Κάρα Ντελεβίν, η οποία αφενός δεν στρίβει ερμηνευτικά ούτε με τελευταίας τεχνολογίας υδραυλικό τιμόνι, ενώ δεν πρόκειται και για καμια καλλονή με αυτές τις απαίσιες φρυδάρες. Γούστα είναι αυτά.

Υπόθεση:
Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται - αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία - και αληθινή αγάπη.

 

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2015, 12:25
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Paper towns (Χάρτινες πόλεις)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
109
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Ιουλίου 2015
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Animasyros 2020: Τα βραβεία

Animasyros 2020: Τα βραβεία

Το Animasyros 13 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο στο φυσικό του περιβάλλον στη Σύρο...
4 λεπτά
Force of nature

Force of nature

Σύνοψη: Κατά την διάρκεια ενός μεγάλου τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο, οι αστυνομικοί Καρντίγιο και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6900
Spentzos
6000
Feelgood
4752
Tanweer
2820
Spentzos
2800