Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ

ο ιδιωτικος βιος του μαξουελ σιμ

Δεν κατάφεραν να συγχρονιστούν το βρετανικό κυνικό φλέγμα-λεπτοβελονιά του Βρεατνού συγγραφέα Τζόναθαν Κόου, με την κομψή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει ο Γάλλος σκηνοθέτης Μισέλ Λεκλέρκ (Le nom des gens), με αποτέλεσμα μια άνιση ντραμεντί.

Ένα φιλμ που φλερτάρει με την μελαγχολία, αλλά και την μιζέρια, τις εύστοχες σκηνές-σχόλιο στην μοναξιά με ατού τον γλυκύτατο πρωταγωνιστή, αλλά και τα άστοχα φλασμπάκ που αντί να εμπλουτίζουν την ιστορία, κουράζουν. 

ΣύνοψηΟ Μάξουελ Σιμ έχει πιάσει πάτο! Ο πατέρας του τον έχει αποκληρώσει, η γυναίκα του τον χώρισε, με την κόρη του δεν μπορεί να συννενοηθεί, ενώ συνειδητοποιεί ότι παρόλο που έχει 47 φίλους στο Facebook, δεν έχει κανέναν με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί το πρόβλημα του. Κάπου εκεί, δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, να γίνει πωλητής και να πρέπει να οδηγήσει κατά μήκος όλη τη νότια Γαλλία. Με καλή πρόθεση, ανοικτό μυαλό και μια φιλική φωνή στο GPS του αυτοκινήτου, το ταξίδι του Μάξουελ σύντομα θα πάρει μια λάθος στροφή, όχι μόνο αυτή του δρόμου, αλλά και της δικής του προσωπικής «οδύσσειας».

 

Πρώτη δημοσίευση:: 11 Aug 2016, 08:07
Ενημέρωση: 18 Aug 2016, 06:03
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ (La Vie Tres Privee De Monsieur Sim)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
102
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Αυγούστου 2016
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Three Christs

Three Christs

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Η ταινία ακολουθεί την αληθινή ιστορία του ψυχιάτρου Μίλτον Ρόουκιτς ο οποίος το...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870