Η αρχή έγινε το 2010 με το “Despicable me”. Η συνέχεια μια τριετία αργότερα ήταν αναπόφευκτη  και έτσι το σίκουελ ήρθε να μας αποτελειώσει και τα minions να μείνουν στις καρδιές μας για πάντα.

Στη νέα ταινία με τίτλο “Minions” τα υπέροχα κίτρινα πλασματάκια Stuart, Kevin και Bob γίνονται πρωταγωνιστές και έρχονται στη Νέα Υόρκη των χίπιδων με ροκ διάθεση  να  διαλέξουν τον κατάλληλο κακό. 

Στην πορεία θα συναντήσουν την  bitch Σάντρα Μπούλοκ (sic) aka Scarlet Overkill και θα πάνε μαζί της στο Λονδίνο όπου και κληθούν να υπηρετήσουν  εν τέλει τις επιταγές  της ίδιας  και του άντρα της (Τζον Χαμ) που φιλοδοξούν να κλέψουν το στέμμα της βασίλισσας. Τελικά, τα Minions και οι γκάφες τους θα αποτελέσουν κατά κάποιον τρόπο το κόκκινο πανί για την ίδια τη Σκάρλετ (Μπούλοκ).. –καλά, προφανώς και για τη βασίλισσα, για να μην πω για όλο το …παλάτι.

Η ταινία και οι μικροί πρωταγωνιστές μας προσφέρουν σίγουρα άφθονες στιγμές γέλιου και κλάματος, ωστόσο οι κοιλιές που κάνει η ταινία σε διάφορα σημεία της καθώς και  οι αφηγηματικές της αδυναμίες αποτυγχάνουν να επιτύχουν εν τέλει μια κάποια συνοχή με συντονισμένο ρυθμό και να σε κρατήσουν καθηλωμένο στην καρέκλα σου.

Η ταινία σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση σε νεαρότερες ηλικίες, αλλά συγκριτικά αν το δεις, δεν έχει σε καμία περίπτωση τη δυναμική του “Inside out” (οκ, ξεχάστε για λίγο την διαφήμιση και το συνολικό ‘πακέτο’ του franchising ).

Το μεγαλύτερο ατού της ταινίας είναι σίγουρα οι μουσικές της, αφού εκτός από τα αξιολάτρευτα κίτρινα πλασματάκια, στην οθόνη σου παρελαύνουν γνωστοί ροκ ύμνοι των The Beatles, The Who, The Kinks, The Doors, Madness  και του μέγιστου Hendrix.

Τη βλέπεις ευχάριστα, αλλά θα μπορούσε –σίγουρα- και καλύτερα!

Πρώτη δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2015, 11:42
Ενημέρωση: 1 Οκτ. 2015, 13:12
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Minions (Minions)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run Sweetheart Run

Run Sweetheart Run

Θα το βρείτε: Amazon Prime Video

Σύνοψη: Ασκούμενη δικηγόρος αναγκάζεται να βγεί με πελάτη του αφεντικού της, όλα μοιάζουν ονειρικά...
18 hours