Kλασσική, αρχετυπική, οικογενειακή αθλητική ταινία για απόγευμα Κυριακής μπροστά στην μικρή οθόνη, με ξεκάθαρα (και καλοδεχούμενα) μηνύματα για αυταπάρνηση, συντροφικότητα, ομαδικότητα, τιμιότητα και όσες ακόμη αρετές μπορείτε να φανταστείτε.

Προσθέστε και τον politically correct Κέβιν Κόστνερ (να κινείται με χαρακτηριστική άνεση) σε ρόλο προπονητή/πατερα/φίλου κολλητού/οικογενειάρχη/αγωνιστή αστού να κανακεύει και να εμπνέει μια ομάδα απόκληρων-μεταναστών μαθητών, να τους διδάσκει το νόημα της ζωής, να τους ολοκληρώνει σαν προσωπικότητες και αθλητές και όλοι μαζί να ζουν αγαπημένοι το αμερικανικό όνειρο...

Κουράστηκα και που τα έγραψα. 

Υπόθεση:
1987. Ο προπονητής Jim White (Kevin Costner) αναλαμβάνει τη σχολική ομάδα στίβου της McFarland, μιας μικρής καλιφορνέζικης πόλης, όπου ζουν κυρίως Λατινοαμερικανοί. Επαγγελματικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα καταφέρει σε μια κοινότητα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ήξερε μέχρι τότε. Οι καταπληκτικές επιδόσεις των αγοριών, αλλά και η αλληλεγγύη μεταξύ τους, τον εντυπωσιάζουν και ο προπονητής White θα βάλει τα δυνατά του και θα καταφέρει να απογειώσει την ομάδα. Στην πορεία, ο Jim και η οικογένεια του θα ανακαλύψουν ότι αυτή η μικρή και τόσο διαφορετική κοινότητα είναι το σπίτι που πάντα έψαχναν. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Απριλίου 2015, 19:52
Ενημέρωση: 30 Απριλίου 2015, 12:43
Συντάκτης: 
Τίτλος:
McFarland, USA (Πρωταθλητές με ψυχή)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
129
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Απριλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos