Σύνοψη: Η Μάντισον παραλύει όταν αρχίζει να βλέπει σοκαριστικά οράματα με φρικτές δολοφονίες. Το μαρτύριό της κλιμακώνεται όταν ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της δεν είναι παρά τρομακτικές αλήθειες.

Mια από τις λιγότερο ενδιαφέρουσες δουλειές σε θρίλερ τρόμου του Τζέιμς Γουάν, αυτού του μάστορα του είδους, αλλά αρκετά αυτάρεσκου στην προκειμένη περίπτωση.

Με το Malignant αποτίει (από την δική του οπτική γωνία) έναν -ας πούμε- φόρο τιμής στο ιταλικό giallo, αλλά και την αισθητική του Μπράιαν Ντε Πάλμα, με οπτική αισθητική φροντισμένη, σαφή προτεραιότητα στο αιματηρό gore (με όχι τόση φινέτσα όση μας είχε συνηθίσει), αλλά παραμελημένη σεναριακή τροπή, για την οποία δείχνει να μην πολυενδιαφέρεται (αν και δεν λείπουν κάποια twist με σχετικό ενδιαφέρον) προκειμένου να αποτυπώσει το όραμα μου έχει στο μυαλό του, με αποκορύφωμα την τελεική μάλλον στα όρια του κωμικού σκηνή. 

Παραμένει όμως στυλάτος και καθηγητής στα junp scares.

Πρώτη δημοσίευση: 4 Σεπτεμβρίου 2021, 02:18
Ενημέρωση: 9 Σεπτεμβρίου 2021, 00:12
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Malignant (Η ενσάρκωση του κακού)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
111
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos