Σύνοψη: Ο Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) είναι ένας σκληρός, σαδιστικός και άκαρδος βιομήχανος. Καταδυναστεύει τους κατοίκους του Rose Creek και φέρεται σαν απολυταρχικός μονάρχης. Μια από τους κατοίκους, η Emma Cullen (Haley Bennett) αποφασίζει να αντιδράσει και βγαίνει στη γύρα για να βρει μισθοφόρους ικανούς να ελευθερώσουν την πόλη από τα δεσμά του. Έτσι, καταφέρνει να συγκεντρώσει επτά ιδιαίτερους τύπους που φέρουν ιδιότητες όπως: κυνηγός επικηρυγμένων, τζογαδόρος, καταζητούμενος από το νόμο και μισθοφόρος. Καθώς όλα προετοιμάζουν το έδαφος για την τελική σφοδρή σύγκρουση, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι η ετερόκλητη αυτή συμμορία δεν αγωνίζεται μόνο για τα χρήματα, αλλά για κάτι παραπάνω.

Γνώμη: Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία θα το δεις το "The magnificent 7" του Αντουάν Φούκουα. Αν μπεις στο τριπάκι να το συγκρινεις με το φιλμ του Στέρτζες ή πολύ περισσότερο με αυτό του Κουροσάβα, θα το αδικήσεις.

Διότι μπορεί να σου φανεί πολύ λιγότερο ραφιναρισμένο και λιγότερο "αφήνω το στίγμα μου στην ιστορία των γουέστερν", από την άλλη όμως είναι με ακρίβεια ενταγμένο στο σύγχρονο action σύμπαν: με τόσο όσο σεναριακές ιδιορρυθμίες και μετρημένες δόσεις χιούμορ, 3-4 πασίγνωστους πρωταγωνιστές και άλλες τόσες καλογυρισμένες και θεαματικές σκηνές δράσης με εκκωφαντικό πιστολίδι, δεν θα σε προδώσει για ένα ευχάριστο δίωρο που θα ξεχάσεις αμέσως μετά

 

Πρώτη δημοσίευση:: 22 Σεπτεμβρίου 2016, 22:00
Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2016, 12:35
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The magnificent 7 (Και οι 7 ήταν υπέροχοι)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
132
Εταιρία διανομής: 
Release: 
22 Σεπτεμβρίου 2016
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Cemetery of splendor

Cemetery of splendor

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Στρατιώτες που πάσχουν από μία μυστηριώδη νόσο που τους βυθίζει σε ύπνο μεταφέρονται...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870