Μια διασκεδαστικότατη κομεντί, σπονδυλωτή (άρα δουλεύει σε διαφορετικά επίπεδα και αυτός είναι και ο λόγος που είναι κάπως άνιση), με αρκετές πολύ έξυπνες στιγμές που φαντάζει σαν ιδανική επιλογή για έξοδο σε θερινό σινεμά. Για να ξεχαστούμε και λίγο από τα άγχη των τελευταίων ημερών...

Μη φανταστείτε ότι θα δείτε κάτι το συγκλονιστικό, αλλά τα γράφουν (και τα λένε καλά), παίζουν συμπαθητικά, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζος Λόουσον προσπαθεί να μιλήσει για ερωτικά βίτσια και απωθημένα και να εξερευνήσει την ενδότερη σεξουαλικότητα του καθενός και σε κάποια σημεία το καταφέρνει καλά, σε κάποια άλλα λιγότερο επιτυχημένα. 

Σε γενικές γραμμές, αν αφεθείτε θα περάσετε καλά.

Υπόθεση:
Μια κωμωδία για το σεξ, τον έρωτα, τις σχέσεις και τα ταμπού, ο Μικρός θάνατος είναι μια ταινία ξεκαρδιστική, ειλικρινής και τελικά συγκινητική, για την κρυφή σεξουαλική ζωή πέντε καθημερινών ζευγαριών. Η Μέιβ έχει μια επικίνδυνη σεξουαλική φαντασίωση που ο Πωλ πασχίζει να εκπληρώσει, η Ίβι και ο Νταν ανενεώνουν τη σχέση τους με παιχνίδια ρόλων, η Ροουίνα ανακαλύπτει πως αντλεί ευχαρίστηση από τον πόνο του συζύγου της Ρίτσαρντ, ο Φιλ ζει έναν πρωτόγνωρο έρωτα με τη σύζυγό του Μωρίν στις πιο ήσυχες στιγμές της, ενώ η Μόνικα κι ο Σαμ μπλέκονται σ’ ένα πονηρό και χαοτικό τηλεφώνημα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζος Λώσον επιλέγει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της Αυστραλίας για να εξερευνήσει τις παράξενες, σπαρταριστές και καμιά φορά καταστροφικές καταστάσεις όπου μπορεί να μας οδηγήσει η επιθυμία μας, στο κυνήγι αυτής της φευγαλέας στιγμής σεξουαλικής έκστασης· της στιγμής που οι Γάλλοι αποκαλούν «la petite mort» – ο μικρός θάνατος.

 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2015, 22:18
Ενημέρωση: 16 Ιουλίου 2015, 13:17
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The little death (Μαζί σου και ας πεθάνω)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos