Κόκκινη έκλειψη

Κόκκινη έκλειψη

Σύνοψη: Βρισκόμαστε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ένας παράξενος άνδρας φθάνει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εκεί μέσα σε ένα εστιατόριο και χωρίς κανέναν προφανή λόγο αρχίζει να προσβάλει τον Κλαούντιο έναν φημισμένο δικηγόρο. Η κοινότητα υπερασπίζεται τον δικηγόρο και ο ξένος φεύγει κακήν κακώς.  Αργότερα την νύχτα, ο ξένος που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί επιτίθεται στον Κλαούντιο και στην γυναίκα του Σουζάνα.Ο δικηγόρος τότε θα πάρει  έναν δρόμο χωρίς επιστροφή γεμάτο μυστικά και σιωπή.

Άποψη: Βραδυφλεγές θρίλερ εξαφάνισης με πολιτική χροιά και αμετανόητη 70s απόχρωση, το οποίο προσπαθεί να υπαινιχθεί πολλά και καταλήγει όχι ιδιαίτερα ικανό (όσο σε προϊδεάζει τουλάχιστον) να αφηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία και εν τέλει να σε καθηλώσει. 

Συμβολικό και στιλιζαρισμένο το φιλμ του Ναϊστάτ, υιοθετεί ένα παλιομοδίτικο αφηγηματικό στυλ που σαγηνεύει αρχικά με την σιγουριά του στον τρόπο κατασκευής, αλλά η εμμονή του να προσδώσει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στο εγχείρημά του, όπως επίσης και οι αδιάφορες υποπλοκές που αδυνατίζουν την προσήλωση στην ουσία και τελικά φανερώνουν τον εσωτερικής κατανάλωσης προορισμό του εξ'αρχής

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2019, 22:06
Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2019, 10:12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Κόκκινη έκλειψη (Rojo)
Έτος: 
Διάρκεια: 
109
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

A crooked somebody

A crooked somebody

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Ένα απατεώνας που ισχυρίζεται ότι είναι μέντιουμ και που θέλει να παίζει με...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870