Κόκκινη έκλειψη

Κόκκινη έκλειψη

Σύνοψη: Βρισκόμαστε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ένας παράξενος άνδρας φθάνει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εκεί μέσα σε ένα εστιατόριο και χωρίς κανέναν προφανή λόγο αρχίζει να προσβάλει τον Κλαούντιο έναν φημισμένο δικηγόρο. Η κοινότητα υπερασπίζεται τον δικηγόρο και ο ξένος φεύγει κακήν κακώς.  Αργότερα την νύχτα, ο ξένος που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί επιτίθεται στον Κλαούντιο και στην γυναίκα του Σουζάνα.Ο δικηγόρος τότε θα πάρει  έναν δρόμο χωρίς επιστροφή γεμάτο μυστικά και σιωπή.

Άποψη: Βραδυφλεγές θρίλερ εξαφάνισης με πολιτική χροιά και αμετανόητη 70s απόχρωση, το οποίο προσπαθεί να υπαινιχθεί πολλά και καταλήγει όχι ιδιαίτερα ικανό (όσο σε προϊδεάζει τουλάχιστον) να αφηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία και εν τέλει να σε καθηλώσει. 

Συμβολικό και στιλιζαρισμένο το φιλμ του Ναϊστάτ, υιοθετεί ένα παλιομοδίτικο αφηγηματικό στυλ που σαγηνεύει αρχικά με την σιγουριά του στον τρόπο κατασκευής, αλλά η εμμονή του να προσδώσει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στο εγχείρημά του, όπως επίσης και οι αδιάφορες υποπλοκές που αδυνατίζουν την προσήλωση στην ουσία και τελικά φανερώνουν τον εσωτερικής κατανάλωσης προορισμό του εξ'αρχής

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2019, 22:06
Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2019, 10:12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Κόκκινη έκλειψη (Rojo)
Έτος: 
Διάρκεια: 
109
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The incredible Jessica James

The incredible Jessica James

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Τζέσικα Τζέιμς (Τζέσικα Γουίλιαμς), μια νεαρή θεατρική συγγραφέας που προσπαθεί να κάνει...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
8922
Feelgood
7937
Spentzos
6678
Tanweer
4690
Feelgood
3274