Η τελική αποπληρωμή

Ένας πρώην μποξέρ, o Γρηγόρης, έχει εγκαταλείψει το όνειρό του εδώ και καιρό. Ακολουθεί πια στη ζωή του τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για τον Μάρκο. Μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα από ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν το χρέος τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας πρώην μποξέρ, o Γρηγόρης, έχει εγκαταλείψει το όνειρό του εδώ και καιρό. Ακολουθεί πια στη ζωή του τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για τον Μάρκο. Μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα από ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν το χρέος τους. Μέσα από μία περιπετειώδη ζωή που περιλαμβάνει απειλές, καταδιώξεις και ληστείες, ο Γρηγόρης θα γνωρίσει τη Νεφέλη, μια νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται. Όμως, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Γρηγόρη θα τον κάνει αναθεωρήσει τη ζωή του και να συγκρουστεί με όλους και με όλα για να κάνει την τελική αποπληρωμή.

Μία σύγχρονη περιπέτεια που εμπνέεται από τη σημερινή ελληνική επικαιρότητα, την τοκογλυφία και την οικονομική κρίση, με έντονα κοινωνικά στοιχεία κι επιρροές ταινιών δράσης αστυνομικού χαρακτήρα.

2ο Βραβείο Remi στο 47 Worldfest-Houston International Film Festival 2014
Βραβείο κοινού στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου (CYIFF 2013)
Υποψήφια για το βραβείο "Χρυσή Αφροδίτη" του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου (CYIFF 2013), όπως επίσης και στις κατηγορίες: κουστούμια, σκηνογραφία και Α' ανδρικής ερμηνείας.
Βραβείο κοινού στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας-Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” (PIFF 2013)
Επίσημη Πρεμιέρα στο Horrorant Film Festival 'Fright Nights' 2014 της Αθήνας

Πρώτη δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2014, 14:29
Ενημέρωση: 17 Σεπτεμβρίου 2014, 02:34
Τίτλος:
Η τελική αποπληρωμή (Η τελική αποπληρωμή)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kill Boksoon

Kill Boksoon

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Gil Boksoon ζει μια διπλή ζωή: είναι επαγγελματίας δολοφόνος και μητέρα μιας...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775