Η κινηματογραφική μεταφορά του παιδικού βιβλίου του Ανταμ Ρεξ («Home») από τον Τιμ Τζόνσον ("Antz"), είναι μια φανταχτερή περιπέτεια φαντασίας που θέλει να μιλήσει για την διαφορετικότητα και την φιλία, αλλά το πράττει με έναν υπερβολικά παιδικό τρόπο που δεν ρισκάρει στο παραμικρό, ενώ και το σχέδιο είναι ανησυχητικά απλοϊκό, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με πρόσφατα κομψοτεχνήματα του είδους.

Είναι από τις ταινίες που το παιδί/ανήψι σας θα περάζει ζάχαρη με τα χρώματα, τα τραγούδια και όλα αυτά τα χαριτωμένα, αλλά εσείς δεν θα βλέπετε την ώρα. Ειδικά στην ελληνική μεταγλώττιση που κατεβάζει άλλα δύο επίπεδα κάτω το όποιο ενδιαφέρον του φιλμ, χωρίς τις φωνές των Τζιμ Πάρσονς, Στιβ Μάρτιν, Ριάνα, Τζένιφερ Λόπεζ...

Υπόθεση:

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους αποφασίσουν να κατακτήσουν τη Γη, θα διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η γλυκύτατη Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ με τη βοήθεια του ταπεινού Ούπς, ενός σημαντικού συμμάχου από την πλευρά των εξωγήινων. Οι δυο φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις. Κι επειδή το σύμπαν είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος, η Τιπ, μαζί με τον γάτο της τον κο Γουρούνη και τον εξωγήινο φίλο της, μας καλούν σε μια θεότρελη εξερεύνηση, πέρα από κάθε φαντασία! 

Πρώτη δημοσίευση: 2 Απριλίου 2015, 13:51
Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2015, 17:37
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Home (Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
94
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Απριλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos