The hitman's bodyguard

The hitman's bodyguard - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς), καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες πάνω σε πλοία, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Άποψη: Δύο πρωταγωνιστές που αν αναλογιστεί κανείς τα βασικά τους κωμικά χαρακτηριστικά, δεν ταιριάζουν ακριβώς σαν δίδυμο, αλλά τελικά η χημεία τους αποδεικνύεται λειτουργικότατη. Αυτός είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο λειτουργεί η buddy movie του Πάτρικ Χιούζ, η οποία επιδοκιμάζει και επενδύει στις δοκιμασμένες και πετυχημένες περσόνες του Σάμουελ Τζάκσον και του Ράιαν Ρεινολντς. 

Οι δυο τους κυριαρχούν στο φιλμ και κατορθώνουν να υπερκεράσουν την απόλυτη μετριότητα που ξεχειλίζει στο φιλμ από όπου και να το πιάσει κανείς: τις σεναριακές πιθανότητες και απιθανότητες, το χιούμορ, τις σκηνές δράσης. Δεν αρκούν φυσικά, αλλά κατεβαίνει άνετα το ποπκορν και το παγωμένο μπυρόνι και αμέσως μετά το ξεχνάς.

Πρώτη δημοσίευση: 17 Aug 2017, 19:38
Ενημέρωση: 24 Aug 2017, 04:22
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The hitman's bodyguard (Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 
Release: 
17 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos