The happytime murders

The happytime murders - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Στο Λος Άντζελες άνθρωποι και muppets συνυπάρχουν. Όταν ο αδερφός του ντετέκτιβ Φιλ δολοφονείται αυτός θα προσπαθήσει να βρει ποιος κρύβεται από πίσω με την βοήθεια της παλιάς συνεργάτιδας του Κόνι.

Άποψη: Λίγες ταινίες μπορούν να υπερηφανεύονται για την παντελή έλλειψη φαντασίας αλλά την επίτευξη του αντίθετου αποτελέσματος από αυτό που είχαν υπόψιν και το  “The Happytime Murders” είναι μία από αυτές. Σε μόλις 90 λεπτά η Μελίσα ΜακΚάρθι και ο muppet Φιλ μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν κωμωδίες που μπορούν να γίνουν αφόρητες στην θέαση και η αστεία διάθεση να μην προκαλείται από την κωμικότητα του σεναρίου ή των ηθοποιών αλλά όλου του εγχειρήματος γενικότερα.

Ο Μπράιν Χένσον των “Muppets” αναζωπυρώνει μόδες του ’90, παράταιρες μέσα στην έξαρση του 3D animation που δυστυχώς μοιάζουν περισσότερο με ξαναζεσταμένο φαγητό παρά με καλαίσθητη αναδημιουργία του πρωταρχικού προϊόντος.      

Ακόμα πιο δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι ηθοποιοί όπως η Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Μάγια Ρούντολφ, ευχάριστες κωμικές παρουσίες στο σινεμά και συμπαθητικές προσωπικότητες, συμμετείχαν σε αυτό το έξαλλο και ανέμπνευστο φιλμ, μια προχειροδουλειά με τεράστια αποτυχία στο box office. 

Οι συντελεστές ωστόσο φαίνεται να πέρασαν ιδιαιτέρως καλά on set αφού τα bloopers στο τέλος της ταινίας (ναι, το “The Happytime Murders” φτάνει τα 90 λεπτά μαζί με τα bloopers) τους δείχνουν ανεπηρέαστους και εντελώς συμφιλιωμένους με το επερχόμενο φιάσκο. Για εμάς δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο.

Πρώτη δημοσίευση: 27 Δεκ. 2018, 05:15
Ενημέρωση: 3 Ιαν. 2019, 06:38
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The happytime murders (The happytime murders)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
27 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos