Υπόθεση: Η ζωή του νεαρού Ζακ Κούπερ (Dylan Minnette) αναστατώνεται μετά τη μετακόμιση από τη μεγαλούπολη σε μία κωμόπολη, αλλά η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσά του Χάνα (Odeya Rush) θα του δώσει φτερά. Μόνο που, όπως αποκαλύπτεται, πατέρας της Χάνα είναι ο μυστηριώδης Ρ. Λ. Στάιν (Jack Black), διάσημος συγγραφέας των bestseller Ανατριχίλες. Πρόκειται για έναν αινιγματικό καλλιτέχνη, έρμαιο της φαντασίας του, καθώς τα τέρατα που περιγράφει στα βιβλία του είναι αληθινά και ο ίδιος προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα «κλειδωμένα» μέσα στα βιβλία του. Όταν κατά λάθος τα τέρατα απελευθερώνονται, θα πρέπει ο Στάιν, ο Ζακ και η Χάνα να τα ξαναστείλουν πίσω στις σελίδες απ’ όπου ξεπήδησαν.

Κάπου μεταξύ θρίλερ φαντασίας και κωμωδίας, το «Goosebumps» βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του «Στίβεν Κινγκ του ανήλικου λογοτεχνικού τρόμου», Ρόμπερτ Λόρενς Στάιν και όπως είχε υποσχεθεί και το τρέιλερ, τελικά δεν απογοητεύει ακριβώς.

Ατμόσφαιρα φαντασιακής φαντασμαγορίας και ικανοποιητικά εφέ αρέσουν και καθυποβάλουν, μέχρι που κάπου επαναλαμβάνονται και αρχίζουν να κουράζουν.

Κάπου εκεί αρχίζουν τα κωμικά «κεράσματα», με μπαλαντέρ τον εκφραστικό (όπως πάντα) Τζακ Μπλακ και οδηγούμαστε σε μια ταινία για όλη την οικογένεια (ή περίπου), προβλέψιμη μεν, ευχάριστη δε, αν και εννοείται ότι θα την ξεχάσετε αμέσως μετά. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Δεκ. 2015, 19:50
Ενημέρωση: 17 Δεκ. 2015, 11:52
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Goosebumps (Ανατριχίλες)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103
Εταιρία διανομής: 
Release: 
10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos