Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και σε βάρος της ανθρωπότητας.

Άποψη: Μια φασαριόζικη και προχειρογραμμένη προσπάθεια να ενταχθεί στην μυθολογία των προγενέστερων kaiju φιλμ, χωρίς όμως τον παραμικρό λογικό ειρμό και μια συνοχή που θα κατάφερνε να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. 

Τρομοκράτες που απειλούν να αφανίσουν την ηγεσία, οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να λυθούν (γιατί πάνω απ'όλα οι ανθρώπινες ιστορίες) και φυσικά τρομερά τέρατα που προσπαθούν το ένα να καταβροχθίσει το άλλο, συνθέτουν ένα μωσαϊκό καταστροφολαγνείας και έναν καμβά επίδειξης ch=gi τεχνικής και φαντασίας. 

Δυστυχώς αν εξαιρεθούν 1-2 πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές, τελικά η χαβαλέ φαντασμαγορία παραδίδεται ολοκληρωτικά στην εκνευριστική φασαρία και μια σκοτεινή υπερβολή, ενώ για ερηνείες ούτε συζήτηση σε αυτό το στουντιακό προϊόν-παραγγελιά.

Πρώτη δημοσίευση: 31 Μαΐου 2019, 13:56
Ενημέρωση: 6 Ιουνίου 2019, 04:47
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Godzilla: King of the Monsters (Γκοτζίλα ΙΙ, ο βασιλιάς των τεράτων)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
131
Εταιρία διανομής: 
Release: 
30 Μαϊου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos