Σύνοψη: Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, δύο φιλόδοξες νεαρές γυναίκες ζουν μαζί με τον πατέρα τους σε ένα όμορφο σπίτι στο βουνό. Ξαφνικά, μία μέρα, το ρεύμα κόβεται –κανείς δεν ξέρει γιατί. Χωρίς ηλεκτρικό, βενζίνη και κανενός είδους ενέργεια, ακούν εκατοντάδες θεωρίες στο ράδιο. Τρομοκρατική επίθεση; Φονικός ιός; Μετά από λίγο, το ράδιο σταματά κι αυτό. Απόλυτη σιωπή. Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση ασφάλειας, και με αντίπαλο την πείνα και την αβεβαιότητα, οι δύο αδερφές θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτή την κατάσταση. Μοναδικό τους όπλο, οι μνήμες της χαρούμενης οικογένειας που ήταν κάποτε.

Νέα ταινία:into the forest

Άποψη: Aπελπιστικά αργή, εκνευριστικά χαμηλών τόνων και εντυπωσιακά κενή δηθενιά που προσπαθεί να συγκαλύψει έναν ασυγχώρητα υπερβολικό φεμινισμό (με την εκφυλιστική έννοια του όρου), με το πρόσχημα του υπαρξιακού δράματος που προκύπτει από "την έλλειψη ρεύματος που οδηγεί σε στάση πολιτισμού και στην έλλειψη της οποιαδήποτε βολη ή ασφάλειας). 

Και καλά.

Νέα ταινία:into the forest

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσχηματικό είναι όλο αυτό, πόσο κακογραμμένο, τούρλα "ποιητικό", με μια εντελώς αδιάφορη σκηνοθετική ματιά, εκνευριστικές ερμηνείες (από δύο καλές ηθοποιούς πάντως), καμία απειλή, καμία κορύφωση, μόνο μια μονότονη μελαγχολία με φιλλιπικά ξεσπάσματα κατά των "κακών" αρσενικών, με κουραστική φωτογραφία, ένα φλατ πράγμα, ένα τίποτα. 

Μια από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, μεγάλο φαβορί για τα Χρυσά Βατόμουρα του MOVE IT. Και κάτι τελευταίο: ούτε στιγμή μη πιστέψετε το εντελώς παραπλανητικό τρέιλερ...

Πρώτη δημοσίευση: 19 Νοε. 2016, 23:17
Ενημέρωση: 24 Νοε. 2016, 13:52
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Into the forest (Στην καρδιά του δάσους)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
101
Εταιρία διανομής: 
Release: 
17 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Σφαγή" στην κορυφή
BOX OFFICE

"Σφαγή" στην κορυφή

H μάλλον αναπάντεχα ικανοποιητική εισπρακτική παρουσία του "Venom: Let there be carnage", το οδήγησε...
2 ώρες
No sudden move

No sudden move

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Kαι όμως: η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με ΑΥΤΟ το καστ, κυκλοφόρησε κατευθείας...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
16387
Tanweer
15288
Feelgood
7264
Feelgood
1977