Σύνοψη: Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται – και φτάνει η στιγμή του να κάνει το μεγάλο άλμα. Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά: καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής.

Άποψη: Φθηνό, εντελώς εκβιαστικό tear jerker μελόδραμα, έχουμε δει δεκάδες ανάλογα στο παρελθόν και πολύ καλύτερα. Ο παραγωγός Μαρκ Γουίλιαμς («Τhe accountant» ) πιάνει κάμερα για πρώτη φορά στην καριέρα του και αναλίσκεται σε μια αλληλουχία προσχηματικών χαρακτήρων που εκστομίζουν προβλέψιμα και χιλιοειδωμένα κλισέ, μια ωδή στην απλοϊκότητα και την ευκολία, αποτυπωμένη στο πανί με την απόλυτη βαριεστημάρα όσον αφορά τις ερμηνευτικές επιδόσεις των πρωταγωνιστών.

Πρώτη δημοσίευση: 10 Aug 2017, 12:11
Ενημέρωση: 17 Aug 2017, 11:01
Συντάκτης: 
Τίτλος:
A family man (Ο σύμβουλος)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
108
Εταιρία διανομής: 
Release: 
10 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos