Σύνοψη: Mια 17χρονη που ζει μια συνηθισμένη ζωή έως ότου κατηγορηθεί για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Εξορισμένη στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος, αισθάνεται μια περίεργη σύνδεση με τους δυο νεαρούς άντρες που τη φλερτάρουν. Απομονωμένη και στοιχειωμένη από περίεργα οράματα, ανακαλύπτει σιγά σιγά τα μυστικά του παρελθόντος κι ότι εκείνοι είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται επί αιώνες για την αγάπη της. Πρέπει να αποφασίσει που βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.

Άποψη: Eπικά αφελώς κακοστημένο και μνημειωδώς κακοπαιγμένο εφηβικό αισθηματικό δράμα φαντασίας, από έναν σκηνοθέτη που έπιασε πριν 20 χρόνια την καλή και ξεγέλασε πολύ κόμο με τον "Σολίστα" και από τότε συνεχίζει ένα σερί απόλυτων μετριοτήτων, μέχρι που μάλλον έπιασε πάτο με το "Fallen".

Ένα γλυκερό και εντελώς αδιάφορο σινερομάντζο, εντελώς προβλέψιμο, που μπροστά του το "Twillight" μοιάζει μια μίξη Μπεν Χουρ και Πολίτη Κέιν μαζί. 

Η παραμικρή αμφιβολία δεν υπάρχει βέβαια, πως θα βρεθούν οι νεανικές ρομαντικές καρδιές που θα το τιμήσουν...

Πρώτη δημοσίευση: 4 Μαΐου 2017, 11:16
Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2017, 05:32
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Fallen (Άγγελοι)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
4 Μαϊου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one gets out alive

No one gets out alive

Θα το βρείτε: Netflix

Συνοψη: Νεαρή Μεξικάνα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο παγωμένο Κλίβελαντ. Για κακή της...
5 ώρες
Campari και Fellini forward

Campari και Fellini forward

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας...
5 ώρες