Σύνοψη: Το 1962, ο οκτάχρονος Ίθαν Μοντγκόμερι και η μητέρα τουμ διασώζουν ένα κουτάβι γκόλντεν ριτρίβερ που ανακαλύπτουν να υποφέρει σε ένα ζεστό αυτοκίνητο. Παρά τις αμφιβολίες του πατέρα, η οικογένεια υιοθετεί το κουτάβι που το ονομάζουν Μπέιλι και έκτοτε ξεκινάει η φιλία μιας ολόκληρης ζωής. Ξεκινώντας το κολλέγιο όμως, ο Ίθαν υποχρεώνεται να αφήσει τον πιστό του φίλο στο πατρικό του σπίτι. Κατά τη διάρκεια που ο Ίθαν φοιτά, ο Μπέιλι αρρωσταίνει και πεθαίνει. Κι ενώ νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος της σχέσης τους, ο Μπέιλι ξαναγεννιέται στο σώμα του Έλι, ενός γερμανικού ποιμενικού που δουλεύει με την αστυνομία του Σικάγο. 

Άποψη: Ένα μελιστάλακτο κατασκεύασμα, με προσανατολισμό εκβιαστικού tear jerker που προσπαθεί να μας αποδείξει ότι ο προορισμός του σκύλου είνια να υπηρετεί τον άνθρωπο. Φοβερά πράγματα.

Όχι ότι ο Λάσε Χάλστρομ υπήρξε ποτέ κάτι περισσότερο από ένας υπερεκτιμημένος δημιουργός (Whta's eating Gilbert Grape, Chocolat, The cider house rules, The shipping news τα πιο δυνατά του φιλμ), αλλά εδώ αγγίζει κυριολεκτικά πάτω, στην προσπάθειά του να αναπαράγει το προ 8ετίας -συγκινητικό τουλάχιστον- "Hachico", από ένα πιο ευχάριστο, υποτίθεται πρίσμα. 

Kλισεδιαρισμένο, απλοϊκό σε προκλητικό βαθμό, πολύ δύσκολα μπορεί να παρακολουθηθεί έστω και Κυριακή απόγευμα...

Πρώτη δημοσίευση: 26 Ιαν. 2017, 14:50
Ενημέρωση: 2 Φεβ. 2017, 06:45
Συντάκτης: 
Τίτλος:
A dog's purpose (Ο καλύτερος φίλος μου)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
120
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Boston strangler

Boston strangler

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το “Boston Strangler” αφηγείται την ιστορία της αποκάλυψης της...
27 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
29085
Tanweer
19816
Tanweer
12865
Tulip
6284