Χοντροκομμένη, σεξιστική, κάφρικη, κάπως έτσι την περιμέναμε την κωμωδία του Νταν Μέιζερ και δεν θα είχαμε και απαραίτητα πρόβλημα αυτό. Αρκεί όμως κάποια (έστω, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα) από τα αστεία της να είχαν μια πρωτοτυπία, μια έμπνευση στην καμενιά, κάτι φρέσκο.

Δυστυχώς όμως είναι μια από τα ίδια, την φάση την έχουμε τσεκάρει πολλές φορές σε ανάλογα εργάκια, με μεγαλύτερηεπιτυχία και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένας –έστω παρανοϊκός και με καλώς εννοούμενη τρέλα- συνδετικός ιστός που θα συνδέσει όλες αυτές τις χοντράδες, τότε απλά κουράζουν.

Και κάτι τελευταίο: μπορεί όλοι οι υπόλοιποι νεαροί ηθοποιοί του καστ μόλις είδαν το όνομά του Ντε Νίρο να είπαν αμέσως ναι για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί του και να το λένε στα εγγόνια τους (η κουκλίτσα Όμπρεϊ Πλάζα, ας πούμε, το παραδέχθηκε συνέντευξή της), ο ίδιος ο Μπόμπι όμως μάλον δεν θα πρέπει να διαβάζει τα περισσότερα από τα σενάρια των ταινιών στις οποίες συμμετέχει εσχάτως. Και είναι κρίμα.

Σύνοψη: Στις παραμονές του γάμου του με την κόρη του αφεντικού του, που θα του επικυρώσει και το πολυπόθητο εισιτήριο για μια θέση συνέταιρου στη δικηγορική εταιρεία που εργάζεται, ο μετρημένος Jason Kelly (Zac Efron) δέχεται να κάνει ένα οδοιπορικό ταξίδι με τον παππού του Dick (Robert De Niro), έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφούς σκοπούς. Προορισμός τους η Florida. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Απριλίου 2016, 22:27
Ενημέρωση: 21 Απριλίου 2016, 14:32
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Dirty granpa (Άτακτος παππούς)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
102
Εταιρία διανομής: 
Release: 
14 Απριλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos