/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

Den of thieves

Σύνοψη: Το φιλμ εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Άποψη: Σφιχτοδεμένη σε κάποια σημεία της και με συμπαθητικό ρυθμό περιπέτεια, η οποία ωστόσο μεγαλοπιάνεται και θεωρεί τον εαυτό της κάτι πολύ περισσότερο από ότι τελικά αποδεικνύεται.

Δηλαδή άλλο ένα ανάλογο φιλμ της σειράς, με σεναριακές και οπτικές γραφικότητες και χοντράδες, αν και πολύ θα ήθελε να αποτελέσει μια εναλλακτική εκδοχή του Fast & Furious, ενώ δεν αποκλείεται να πέρασε από το μυαλό του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη (και επί χρόνια σεναριογράφου) να προσπαθήσει να στήσει την ιστορία του αλά "Ένταση" του Μάικλ Μαν...

Είναι όμως η χαώδης διαφορά δυναμικότητας στην υποκριτική ικανότητα (;) του πρωταγωνιστικού διδύμου, αλλά και η προχειρότητες και οι βιασύνες στο στήσιμο των σκηνών που δεν έχουν δράση, που συνολικά προκαλεί απλά μειδίαμα... Δεν είναι κακό να είσαι μια απλή μπιμουβιά με τα υπέρ και τα κατά της, αρκεί να έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου.

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2018, 08:24
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Den of thieves (Η ληστεία του αιώνα)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
140
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Ιανουαρίου 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange...
6 ώρες
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό...
6 ώρες
Scarlett Johansson forbes
Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών...
21 ώρες