Σύνοψη: Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται. 

Άποψη: Tιμιότατο θρίλερ τρόμου, με τον Αλεξάντρ Αζά (σε παραγωγή Σαμ Ράιμι) να βρίσκεται στο στοιχείο του και να επιστρέφει στο επίπεδο των (συμπαθών) Mirrors & Hills Have Eyes, μετά τα μέτρια και ανέμπνευστα Horns & The 9th Life Of Louis Drax. Εννοείται ότι δεν αγγίζει τα επίπεδα έντασης του Haute Tension ή... τελειότητας του πρώτη επικού Piranha, αλλά και πάλι καταφέρνει να διατηρήσει σε υψηλό volume την ένταση και την αγωνία.

Ορισμένες πολύ πετυχημένες σε έμπνευση και εκτέλεση σκηνές, κόσμος πάει και έρχεται και ουρλιάζει από αγωνία ή κατασπαράσσεται από τους αλιγάτορες στο πλημμυρισμένο υπόγειο, αφέλειες, scream queens, γνώριμα και δοκιμασμένα κλισέ χρησιμοποιούνται και εδώ χωρίς ίχνος ενοχής (γιατί άλλωστε;), απονοεχοποιημένη brainless απόλαυση για τους λάτρεις του είδους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Πρώτη δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2019, 15:23
Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2019, 03:56
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Crawl (Διαφυγή)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
87
Εταιρία διανομής: 
Release: 
19 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos