Σύνοψη: Οι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Άποψη: Kραυγαλέα κωμική φεμινιστική περιπέτεια, κλασσικό παράδειγμα παθογένειας απόρροια της #metoo φρενίτιδας.

Αποτυχημένο reboot (συνεχίζει το σερί των Ghostbusters & Ocean's 8) της διάσημης τηλεοπτικής σειράς τόσο ανέμπνευστα σκηνοθετημένο από την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μπανκς (που δεν το έχει με την σκηνοθεσία το κορίτσι, όπως φάνηκε και από το ντεμπούτο της με το Pitch Perfect 2) που προσπαθείς απλά να περάσει η ώρα σου με τα όσα αδιάφορα συμβαίνουν μεζί με ατάκτως ερριμμένες σκηνές δράσεις και δεν μπορείς! 

Για την ακρίβεια δεν σε αφήνουν (και να θες) η κακογραμμένη πλοκή, τα άχαρα "αστεία", το άστοχο κάστινγκ (καλά, εμφανίστηκε η Έλα Μπαλίνσκα και την έκρινε κάποιος σαν ηθοποιό;) με χαριτωμένα κορίτσια να περιφέρονται χωρίς προσανατολισμό και καθοδήγηση, αλλά και η γενική αίσθηση της εντολοδούχας αρπακτής. Μπροστά σε αυτό εδώ το ταινιάκι, τα δύο Charlie's Angels που σκηνοθέτησε ο McG το 2000 και το 2003, μοιάζουν με James Bond στα καλύτερά του.

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2019, 12:35
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Charlie's angels (Οι άγγελοι του Τσάρλι)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Νοεμβρίου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870