Μια καλή κεντρική ιδέα και πρώτη ύλη για μια εξαιρετική μικρού μήκους τρόμου, εδώ ο σκηνοθέτης του υποδεέστερου «The devil inside» διεκπεραιώνει με άφθονα (για την ακρίβεια σχεδόν όλα τα) κλισέ του είδους, αλλά τουλάχιστον με ένα τέλος που δεν ήταν και τόσο αναμενόμενο, όπως επίσης και με αρκετό στυλ στην εξέλιξη των scare jumps.

Το τρέιλερ έχει μάλλον μαζεμένες τις καλύτερες στιγμές, οπότε καλό θα είναι να το αποφύγετε, ενώ μπορεί συνολικά να βγαίνει ηττημένο σε σχέση με το παρόμοιας σεναριογραφίας «Annabelle», σε θέμα αισθητικής, τουλάχιστον όμως η όμορφη πρωταγωνίστρια «Μaggie» από το «The walking dead» προσπαθεί φιλότιμα να γίνει πιστευτή όταν αρχίζει μια σειρά από παράλογες αντιδράσεις της όταν συνειδητοποιεί το παράλογο του τρομακτικού.

Σύνοψη:  Ένα τεράστιο σπίτι, απομονωμένο στην αγγλική επαρχία. Μία babysitter που πρέπει να ακολουθεί περίεργους κανόνες. Μία πορσελάνινη κούκλα που ίσως είναι ζωντανή. Ετοιμαστείτε για το «The Boy», μια ανατριχιαστική ταινία τρόμου γεμάτη ανατροπές που θα μείνουν κλασικές.

Θέλοντας να ξεφύγει από το σκοτεινό παρελθόν της, η νεαρή Σάρα βρίσκει δουλειά ως νταντά σε ένα μικρό απομακρυσμένο αγγλικό χωριό. Όταν φτάνει για να αναλάβει τα καθήκοντά της, ανακαλύπτει σοκαρισμένη ότι το οκτάχρονο αγόρι που θα πρέπει να φροντίσει είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα, στην οποία οι γονείς φέρονται σαν να είναι πραγματικό παιδί στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τον χαμό του γιου τους.  Το ηλικιωμένο ζευγάρι τής δίνει μία λίστα κανόνων που πρέπει να ακολουθεί αυστηρά, και αναχωρεί για σύντομες διακοπές..

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Ιαν. 2016, 16:44
Ενημέρωση: 4 Φεβ. 2016, 10:57
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The boy (The boy)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870