Big Hero 6

Ο Χίρο Χαμάντα είναι ένα παιδί θαύμα της ρομποτικής που ζει στη φανταστική μητρόπολη του Σαν Φρανσόκιο, κάτι μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Τόκυο. Η ζωή του επιφυλάσσει περίεργα παιχνίδια και σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη και μυστηριώδη απειλή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τους δημιουργούς των ταινιών “Ραλφ, η Επόμενη Πίστα” και “Ψυχρά Κι Ανάποδα”, η ταινία “Οι Υπερέξι” είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με τη ρομποτική. Η μεγάλη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Χίρο και του Μπέιμαξ, ενός πληθωρικού ρομπότ, είναι ο πυρήνας της ταινίας.

Περίπου 700 μοναδικοί χαρακτήρες εμφανίζονται στην ταινία. Η προηγούμενη ταινία με τους περισσότερους χαρακτήρες ήταν το “Ραλφ, η Επόμενη Πίστα” που έσπασε και ρεκόρ, αφού εμφανίστηκαν σε αυτήν 185 χαρακτήρες.

Στα Ελληνικά ακούγονται οι φωνές των: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Σταύρος Σιούλης, Νεφέλη Τουλιάτου, Φοίβος Ριμένας, Δάφνη Μανούσου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Χρύσα Διαμαντοπούλου

Πρώτη δημοσίευση: 5 Νοε. 2014, 18:26
Ενημέρωση: 12 Νοε. 2014, 18:11
Τίτλος:
Big Hero 6 (Οι Υπερέξι)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103
Εταιρία διανομής: 
Release: 
6 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos