Σύνοψη: Με σύμβουλο το φτηνό ουίσκι, την απληστία και το μίσος, ο Γουίλι ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Μάρκους, για να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την Παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί τους θα έχουν και τον Θέρμαν Μέρμαν, έναν στρουμπουλό και χαρούμενο πιτσιρικά που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια τα ψήγματα ανθρωπιάς που έχει μέσα του ο Γουίλι.

Αυτή τη φορά όμως, ο Γουίλι θα έρθει αντιμέτωπος και με τον χειρότερο εφιάλτη του: την βγαλμένη από ταινία τρόμου και σούπερ-δύστροπή μητέρα του, Σάννυ. Η Σάννυ θα ανεβάσει τον πήχη σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες της συμμορίας αλλά ταυτόχρονα θα υποβαθμίσει όσο δεν πάει την έννοια «εγκληματική συμπεριφορά».

Άποψη: Λιγότερο επιτυχημένο από το πρώτο, το "Bad Santa 2" διατηρεί ωστόσο ατόφιες πολλές από τις αρετές του. 

Παραμένει απολαυστικός ο Mπίλι Μπομπ Θόρντον, προστίθεται η Κάθι Μπέιτς, η οποία παίζει τον ρόλο της στα δάχτυλα και προσδίδει δραματικότητα στην προκαθορισμένη αναρχία των γκαγκ.

Ο Μαρκ Ουότερς (των Mean Girls, Freaky Friday, Mr. Poppers penguins) δεν καταφέρνει να κρατήσει την συνεκτικότητα της ταινίας μεν, διατηρεί πάντως το "ακατάλληλο" χιούμορ της και βέβαια για τους άνδρες θεατές προσφέρει και "μισό αστεράκι παραπάνω", την παρουσία της ζυμερής Κριστίνα Χέντρικς...

Πρώτη δημοσίευση: 15 Δεκ. 2016, 20:12
Ενημέρωση: 22 Δεκ. 2016, 13:41
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Bad Santa 2 (Ο Άι Βασίλης είναι πολλή λέρα)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos