Σύνοψη: Ο Τζίμης ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν...

Άποψη: Το θέμα είναι ότι και η ίδια η ταινία ξέφυγε εντελώς και κατάφερε να τερματίσει την καγκουριά, με αποτέλεσμα να καταφέρει να αποτελέσει την χειρότερη της τριλογίας, κάτι που πιστεύαμε ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με δεδομένα τα δύο προηγούμενα κατασκευάσματα. 

Μια ταινία και που η ίδια η εταιρεία διανομής άφησε στην τύχη της, καθώς δεν απέστειλε ούτε καν ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου (κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια...), αλλά εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε, γιατί να το κάνει; Τα εισιτήριά του θα τα κόψει το φιλμ, ανεξαρτήτως κριτικής, άποψης  ή εντύπωσης.

Μιλάμε για τον θρίαμβο της αμπελαλέ φάρσας, της κακουγουστιάς και της εξυπνακίστικης αμπελοφιλοφίας, με ένα τραγελαφικό σενάριο που καταρρίπτει το ένα πίσω από το άλλο τα ρεκόρ σαχλαμάρας, προκαταλήψεων και ρατσισμού (η φεμινιστική οργάνωση λέγεται ΓΛΥΦΕ, η συμμορία γυναικών-εκδικητών, Μουνοπαγίδα), τα τεχνικά μέρη είναι για τα πανηγύρια, οι ερμηνείες τύπου "να μαζευτούμε, να πάμε μια εκδρομή, να κάνουμε χαβαλέ, όλα καλά" και οι ξεδιάντροπες τοποθετήσεις διαφημιστικών προϊόντων τραγικές και αμέτρητες. Μακράν το Βατόμουρο της χρονιάς.

Πρώτη δημοσίευση: 25 Δεκ. 2018, 21:26
Ενημέρωση: 3 Ιαν. 2019, 06:28
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The bachelor 3 (The bachelor 3)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ