Σύνοψη: Η Άβα, πρώην εξαρτημένη, είναι πλέον  μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει.  Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

Άποψη: Tρεις χαρισματικοί και ιδιαίτερα φωτογενείς πρωταγωνιστές είναι αυτοί που διατηρούν την αξιολόγηση αυτού του κοινότοπου και κλιεσεδιαρισμένου θρίλερ δράσης στον μέσο όρο και είναι και απορίας άξιο μάλιστα πως δέχθηκαν να συμμετάσχουν με αυτό το μέτριο σενάριο που φωτοκοπιάρει και αναμασά σχδόν όλα τα κλισέ του είδους  

Υπάρχει εδώ μια τίμια προσπάθεια να μη κυλήσει η φάση στις φανταχτερές βιντεοκλιπάδικες καταστάσεις του Μπεσόν που έχει χτίσει παράδοση στο είδος με την γυναίκα εκτελεστή (Nikita, Lucy, Anna), αλλά να γίνει μια προσπάθεια για μια πιο σκοτεινή οπτική στους προβληματισμούς της ηρωϊδας, που όμως υποσκάπτεται από ένα έως και πομπώδες σε ορισμένα σημεία, μελό. 

Αυτό που μένει είναι μια δυναμική ηρωϊδα (με την Τσαστέιν να πείθει με την αποφασιστικότητά της), αλλά όχι ένα μοιραίο θηλυκό που θα σαγηνεύσει ταυτόχρονα, ενώ η προβλέψιμη κατάληξη (παρά το -ας πούμε- twist) μοιάζει να προκύπτει από ταξίδι με αυτόματο πιλότο: θα σε φτάσει στον προορισμό που θες και ξέρεις, αλλά δεν θα νοστιμίσει σε καμία περίπτωση το ταξίδι.

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2020, 14:15
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Ava (Επικίνδυνη ομορφιά)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
30 Ιουλίου 2020
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Christmas Chronicles 2

Christmas Chronicles 2

Ένας πιτσιρικάς -πρώην ξωτικό- μισεί τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη και έχει βάλει...
4 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870