Το αριστούργημά μου

Σύνοψη: Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει  μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι.

Άποψη: Μια ιδιόρρυθμη ντραμεντί που επιχειρεί να σατιρίσει τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης, αλλά ενώ υλικό υπάρχει άφθονο διαθέσιμο, απαιτείται μια φινετσάτη κωμική φλέβα και μια διεισδυτική οπτική που θα εστιάζει στο αμφιλεγόμενο του καλλιτεχνικού παράδοξου. 

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει εδώ, διότι παρά την υποσχόμενη αρρυθμία στην κωμική ιδιοσυγκρασία των δύο πρωταγωνιστών, οι ευκολίες και τα κλισέ διαδέχονται το ένα το άλλο και μετατρέπουν την χαριτωμένη αρρυθμία σε μια κουραστικών διαστάσεων παραφωνία. 

Συμπαθείς οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών που δείχνουν να το διασκεδάζουν, αλλά δυσκολεύονται τρομερά να ανασάνουν και να αναδειχθούν μέσα από μια κάπως άτσαλη προσπάθεια να συνδυαστεί το θρίλερ με την σάτιρα, παρά ορισμένες αρκετά διασκεδαστικές στιγμές. 

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2019, 20:02
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Το αριστούργημά μου (Mi obra maestra)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Ιουλίου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το "Βreaking Bad" έγινε ταινία!

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν δείχνουν πως το "Βreaking Bad" έχει ήδη πάρει το δρόμο για...
5 λεπτά

Bραβεία Emmy 2019: Οι νικητές

Μπορεί η τελική σεζόν να δίχασε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το «Game Of Thrones»...
2 ώρες

"Unbelievable" season 1: Ψύχραιμο και ρεαλιστικό

Σύνοψη: Μια νεαρή γυναίκα, η Μαρί, (Κέιτλιν Ντέβερ) πέφτει θύμα μασκοφόρου βιαστή μέσα στο...
20 ώρες