Ο Φάρος

Anna and the Apocalypse

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.

Άποψη: Χαριτωμένη ιδέα το πάντρεμα του μιούζικαλ με την zombie horror comedy, κάπου μεταξύ High School Musical και Shaun Of The Dead, με ολίγη από coming of age φιλμ ενηληκίωσης. Δεν είναι όμως ανάλογα ταλαντούχοι και οι συντελεστές για να στηρίξουν το εγχείρημα στην ολότητά του και να αναδείξουν τις ιδέες του. 

Ένα-δύο κολλητικά τραγουδάκια με συμπαθείς χορογραφίες, δυο-τρεις φαντασμαγορικές σπλατεριές, κάμποσος αυτοσαρκασμός ενίοτε, σταδιακά παραδίδουν την θέση τους σε σεναριακά αδιέξοδα, εφηβικά ρομάντζα που κουράζουν και παρωδικά κλισέ που δημιουργούν μια ιδιαίτερα κουραστική και βαρεή κατάσταση, αν και δεν μπορείς να μην εκτιμήσεις την μπιμουβάδικη ειλκρίνειά του. Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς -σίγουρα- καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ O Φάρος, 30 Ιανουαρίου στους κινηματογραφους
Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2018, 20:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Anna and the Apocalypse (Η Άννα και η Αποκάλυψη)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Giri / Haji" season 1: Ισορροπημένο

"Giri / Haji" season 1: Ισορροπημένο

Σύνοψη: Δύο διαφορετικοί κόσμοι, αυτός της ιαπωνικής Γιακούζα και αυτός της λονδρέζικης μαφίας, μπλέκονται...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
31803
Odeon
28100
Odeon
11500
Odeon
10900
Feelgood
9141