Σύνοψη: Ύστερα από μια απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ, ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

Άποψη: Aυτή την φορά ο Μάικ Μπάνινγκ σώζει ξανά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και καθώς οι τρομοκράτες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί του (όπως είδαμε και στα δύο προυγούμενα φιλμ ενός wannabe action franchise που δεν ζήτησε κανείς), αποφασίζουν να τον παγιδέψουν και να τον ενοχοποιήσουν ως τον κύριο υπαίτιο της απόπειρας δολοφονίας. Και φυσικά αυτός θα προσπαθήσει να αποδείξει -με τις όχι ακριβώς συμβατικές μεθόδους του- ότι είναι αθώος, αλλά και να εντοπίσει και να εξουδετερώσει τους πιθανούς εκτελεστές.

Και όσα ακολουθούν τα έχουμε δει ΠΟΛΛΕΣ φορές σε διάφορα μπιμουβάκια δράσης προορισμένα ακόμα και για "βιντεοκασέτα" και ΠΟΛΥ καλυτερα. Και λιγότερο βαρετά, στο 3ο φιλμ της άτυπης σειράς που προσπαθεί με την σειρά του να διαφοροοπιηθεί κάπως και να εστιάσει λίγο περισσότερο στους χαρακτήρες. Και κάπου εκεί εκτίθεται ολοκληρωτικά καθώς τα στερεότυπα διαδέχονται το ένα το άλλο, τα όποια εφέ είναι ασυγχώρητα πρόχειρα για τέτοια παραγωγή και οι ερμηνείες του Μπάτλερ και του Φρίμαν βαριεστημένες. Αν δεν ανήκεις στους/στις σκληροπυρηνικούς/ες φανς του Μπάτλερ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεις την συγκεκριμένη ταινία: τα έχει δει όλα ξανά στο παρελθόν. Ένα τεράστιο χαμουρητό.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2019, 14:34
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2019, 12:09
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Angel has fallen (Ο φύλακας άγγελος έπεσε)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
121
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos