Αγάπα με αν τολμάς (2003)

love me if you dare - κριτική ταινίας

Μία ολόκληρη ζωή μέχρι να πεις «σ’ αγαπώ».  80 χρόνια για να αρχίσει μια ιστορία αγάπης. Κι όλα αυτά για ένα παιχνίδι, ή μάλλον εξαιτίας ενός παιχνιδιού!

«Τολμάς;»

«Τολμώ!».

Η Σοφί και ο Ζυλιέν έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού καιγια το υπόλοιπο της ζωής τους θα είναι οι διαιτητές του και συχνά τα θύματά του.

Είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα. Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται.

Το παιχνίδι ξεκινά με μία αθώα αφορμή στην παιδική τους ηλικία, ως παρηγοριά στη βαριά αρρώστια της μαμάς, ως παρηγοριά στις κοροϊδίες των συμμαθητών. Και καθώς περνούν τα χρόνια, το παιχνίδι γίνεται το πιο όμορφο και δυνατό πράγμα στη ζωή τους. Παίζουν, αγαπιούνται… Το παιχνίδι και ο έρωτας. Όμως αποφασιζουν ότι ίσως είναι πιο απλό να μείνουν φίλοι.  Κι έτσι κυλά η ζωή τους και περνούν τα χρόνια,  αλλά το παιχνίδι επανέρχεται, με μεγαλύτερη ένταση, πιο προκλητικό και γίνεται πάθος! Και κάθε φορά απαντούν «Τολμώ!» Και λένε «Σ’αγαπώ περισσότερο κι απ’ την ίδια μου τη ζωή».

 «Τολμάς;»

«Τολμώ!».

 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2016, 15:47
Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2016, 19:47
Τίτλος:
Αγάπα με αν τολμάς (2003) (Jeux d'enfants)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos