Τρυφερή και γλυκιά ερωτική κομεντί, αλλά συμβατική, σε πολλές στιγμές ανέμπνευστη και σαφώς κατώτερη από την "Πορνογραφική Σχέση", την οποία θυμίζει θεματικά.

Ένα μόνο αύρημα ξεχωρίζει και προσπαθεί να δώσει "αλατοπίπερο" στο φιλμ, το γεγονός πως ο σύζυγος της Γαλλίδας γνωρίζει για την παράνομη σχέση της (διατηρεί και ο ίδιος τη δική του) και μάλιστα γίνονται φιλαράκια με τον συγγραφέα, σε βαθμό που τον βοηθά και επαγγελματικά!

Κατά τα λοιπά, συμπαθείς αν και κλισεδιαρισμένοι διάλογοι, όμορφα κινηματογραφημένη η Νέα Υόρκη, προβληματική η χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Μια κομεντί σαν πάρα πολλές άλλες που ίσως σε θερινό και με την κατάλληλη προδιάθεση, έχει λόγο ύπαρξης.

Υπόθεση:
Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα (Μπερενίς Μαρλό). Το πρόβλημα; Είναι παντρεμένη και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7. Κι ενώ ο Μπράιαν λαχταρά τη γυναίκα των ονείρων του για περισσότερο από δυο ώρες την ημέρα, αρχίζει να μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα.   

 

Δημοσίευση: 3 Ιουλίου 2015, 20:48
Συντάκτης: 
Τίτλος:
5 to 7 (Σχέση 5 με 7)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Ιουλίου 2015
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
To "Grinch" επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έπιασε κορυφή στο...
16 ώρες
highwaymen
Η δραματική σειρά του Netflix θα αφηγηθεί την ιστορία...
17 ώρες
Σύνοψη: Η Κάθριν έχει οργανώσει το τέλειο Σαββατοκύριακο για...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073