Un plan parfait

Η Isabelle είναι τριάντα χρονών και ερωτευμένη με τον άντρα των ονείρων της. Δεν σκοπεύει όμως να τον παντρευτεί, ή τουλάχιστον όχι ακόμα. H οικογένειά της ταλαιπωρείται από μια παράξενη κατάρα που διαλύει όλους τους πρώτους γάμους των μελών της.
Un plan parfait - κριτική ταινίας

Κατάρα!

Ένα τέλειο σχέδιο αν ο στόχος δεν ήταν ο δαιμόνιος Jean-Yves Berthier, συντάκτης ενός τουριστικού οδηγού, τον οποίο θα ακολουθήσει από το Κιλιμάντζαρο στη Μόσχα.

Ένα Τέλειο Σχέδιο… Ένα Καθόλου Τέλειο Έργο…

Δυστυχώς –ή ευτυχώς- δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την κάτω του μετρίου μετριότητα αυτού του…καθόλου τέλειου σχεδίου. Αναρωτιέμαι, όταν γύριζαν την ταινία, δεν θεώρησαν άκρως ειρωνικό τον τίτλο; Ο οποίος τίτλος, ναι μεν είναι ειρωνικός ούτως ή άλλως, αλλά οι συντελεστές δεν ένιωθαν ότι…κάτι πάει στραβά; Μάλλον θα τους είχε τυφλώσει όλους η ομορφιά της Diane Kruger και δεν ξέραν τι έκαναν!

Η αρχική ιδέα στην οποία βασίζεται όλο το έργο είναι επιεικώς ανόητη, το σενάριο είναι εξαρχής προβληματικό και παιδαριώδες με ελάχιστα αληθινά αστεία σημεία και στο τέλος καταντάει εξοργιστικό καθώς «λύνει» την «κατάρα» με τον πιο απλοϊκό τρόπο – πράγμα που αν ίσχυε, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ολάκερη αυτή η ταλαιπώρια! Εντάξει, συμπαθητικός κι o Dany Boon...mais… ça suffit...!

Τάσος Κλειδωνόπουλος

Πρώτη δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2013, 12:03
Ενημέρωση: 4 Ιουλίου 2013, 12:07
Τίτλος:
Un plan parfait (Γάμος σε δόσεις)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
27 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos