Ο Billy, o Paddy, o Archie και ο Sam είναι κολλητοί από παιδιά. Όταν ο Billy, ο ορκισμένος εργένης της παρέας, ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί την τριαντάχρονη φιλενάδα του, οι τέσσερίς τους πηγαίνουν να γιορτάσουν το τελευταίο ελεύθερο σαββατοκύριακο του φίλου τους στο Βέγκας.

Ότι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας Τέσσερις κορυφαίοι ηθοποιοί του Hollywood ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αθεόφοβη κωμωδία, που αποδεικνύει περίτρανα ότι το κέφι για ζωή δεν έχει σχέση με την ηλικία. Οι Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman και Kevin Kline πηγαίνουν μέχρι το Las Vegas για ένα bachelor party που θα τους μείνει αξέχαστο. Οι τέσσερις φίλοι - στα πρότυπα του θρυλικού Rat Pack με τους Σινάτρα, Dean Martin και Sammy Davis Jr τη δεκαετία ’60 - , βάζουν πλώρη για το Βέγκας με σκοπό να ξεχάσουν την ηλικία τους και να ξεσαλώσουν, όπως παλιά.

Παρόλο που πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ήταν νέοι, θα καταφέρουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα, αλλά και να κλέψουν την παράσταση. Το Last Vegas είναι μια ξεκαρδιστική ταινία με σπουδαίες ερμηνείες, καλοδουλεμένες συγκινητικές στιγμές, σενάριο του Dan Fogelman (Crazy, Stupid Love) και σκηνοθεσία του John Turteltaub (National Treasure).

Πρώτη δημοσίευση: 19 Δεκ. 2013, 02:49
Ενημέρωση: 9 Ιουλίου 2021, 01:35
Τίτλος:
Last Vegas (Last Vegas)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
19 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos